KAKAV MAJSTOR / Otpisani dinamovac golčinom do prvijenca, njegovoj momčadi presudio bivši HNL-ovac

Image
Foto: Nel Pavletic Goricki/PIXSELL
Image
Foto: Nel Pavletic Goricki/PIXSELL

U susretu 30.kola turskog prvenstva snage su odmjerili Konyaspor i Adana Demirspor, a dva pogotka djelo su nekadašnjih HNL igrača

19.4.2023.
21:44
Nel Pavletic Goricki/PIXSELL
VOYO logo

U susretu 30.kola turskog prvenstva snage su odmjerili Konyaspor i Adana Demirspor, slavili su gosti 2-1, a dva gola na utakmici zabili su bivši HNL-ovci.

Image
VELIKO PRIZNANJE /

Posljednji izbornik nogometne vrste Jugoslavije dobio svoju ulicu

Reprezentativac Azerbajdžana Mahir Emreli, postigao je prekrasan zgoditak u dresu Konyaspora. Dinamov igrač na kojeg u Maksimiru ne računaju, na posudbi je postigao svoj prvi pogodak u petom nastupu. Igrala se 40.minuta utakmice kada je Emreli pritisnuo igrača protivničke momčadi, zatim se sjurio prema gostujućem šesnaestercu i u svojem stilu ljevicom pogodio suprotni kut gola, vratar gostiju ostao je nepomičan i mogao je samo promatrati kako lopta ulazi u mrežu. Pogodak Emrelija vratio je utakmicu na početak i sa rezultatom 1-1 otišlo se na poluvrijeme. Prvotno su gosti poveli u 28. minuti preko Badoua Ndiayea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drugo poluvrijeme počelo je crvenim kartonom za goste iz Adane, ali to nije pomoglo domaćinima jer u 56. minuti utakmice gosti se vraćaju u vodstvo. Strijelac iz jedanaesterca bio je još jedan bivši HNL-ovac, senegalski napadač Cherif Ndiaye koji je nosio dres Gorice.

Do kraja susreta nije bilo rezultatskih promjena, a u 60. minuti Emrelija je zamjenio Robert Murić. Osim njega, u igru je tada ušao i Domagoj Pavičić, podsjećamo, njih dvojica prošlog su ljeta Rijeku zamijenili Konyasporom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovom pobjedom se u borbi za europska mjesta Adana Demirspor odmaknula na 9 bodova prednosti od Trabzonspora čiji je novi trener postao Nenad Bjelica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo