Čovjek koji je odbio Mamića: 'Kako bih se vratio u selo?'

'Ispunjen je moj san. Nijednog trenutka nisam dvojio. Bila je ponuda Dinama, ali kada sam dobio onu Hajdukovu, odmah sam se opredijelio za splitski klub.

6.7.2012.
10:01
VOYO logo

Napadač hrvatske U-21 reprezentacije Anton Maglica, za kojeg su se interesirali i Dinamo i Hajduk, ipak je odabrao splitski klub.

Potpisao je četverogodišnji ugovor s Bilima, uzeo dres s brojem devet i ponosno izjavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Da, nova sam 'devetka' Hajduka. Ispunjen je moj san. Nijednog trenutka nisam dvojio. Bila je ponuda Dinama, ali kada sam dobio onu Hajdukovu, odmah sam se opredijelio za splitski klub. Pa kako bih se mogao vratiti u svoje selo da nisam potpisao za Splićane! Uostalom, ne zove mi se selo 'Plava', nego Bijela", izjavio je Maglica za Sportske novosti i dodao:

"Znam što trener očekuje od mene, da dobro igram i zabijam pogotke. Nema tu nikakve filozofije, ja sam klasični prvi napadač. Moj je prvi i jedini cilj zabijati pogotke. Može i petom i koljenom, samo da uđe u mrežu. Momčad je mlada, svi smo željni dokazivanja i nadam se da ćemo uskoro napraviti rezultat. Boriti se za naslov prvaka, a možda nešto uradimo i u Europi. Uvijek je lakše iz drugog plana", smatra Maglica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više o temi: specijal-201102150360004-Hajduk

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo