MADRIĐANI SE PITAJU UOČI EL CLASICA: / 'Zašto je Modrić odigrao svih 90 minuta protiv Mađarske'?

Image

Španjolski mediji sa dosta zanimanja pišu o nastupu reprezentacije Hrvatske protiv Izraela i Mađarske.

27.3.2016.
14:45
VOYO logo

Velika zainteresiranost španjolskih medija vlada o utakmicama Vatrenih u kojim su testirali svoju snagu uoči Eura. Dodatan interes predstavljali su im igrači Reala i Barcelone; Luka Modrić, Mateo Kovačić i Ivan Rakitić. Zvijezda Barcelone na kraju nije igrala, dok Modrić i Kovačić jesu.

"Rakitić je propustio obje utakmice zbog ozljede, dok su igrači Real Madrida Modrić i Kovačić igrali 157, odnosno 108 minuta. Zidane je imao sreće pa mu se nitko nije ozlijedio u tim utakmicama", ističe As i piše kako je u Madridu na sve to gledano sa velikom dozom zabrinutosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

'Modrić nije dobio predah u dresu hrvatske reprezentacije'

Nije im se svidjelo što je njihov jedan od glavnih igrača u momčadi odigrao svih 90. minuta na Groupama Areni. Španjolcima nije jasno zašto je Čačić u prijateljskoj utakmici imao samo jednu izmjenu te dodaju kako su igrači poput Alena Halilovića i Dejana Lovrena spremno čekali svoju priliku na klupi. Halilović je bio i pozvan na zagrijavanje protiv Mađarske, ali Čačić se odlučio za Darija Srnu.

"Modrić nije dobio predah u dresu hrvatske reprezentacije. Iako ga za tjedan dana čeka derbi s Barcelonom, Luka je odigrao svih 90 minuta protiv Mađarske. Real je bio iznenađen Čačićevom odlukom, jer je hrvatski izbornik izvršio samo jednu izmjenu i to u 75. minuti kada je teren napustio Kovačić", piše As, te dodaje kako je Barca u boljoj poziciji. Međutim, isto tako i daje do znanja:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Modrić je potvrdio da je u formi. On i Perišić bili su najopasniji hrvatski igrači. Čačić je bio miran nakon 1:0, jer Mađarska nije uspjela stvoriti niti jednu pravu šansu. Vezni red predvođen Modrićem, Kovačićem i Antolićem sakrio je loptu Mađarima, koji su uspjeli izjednačiti iz slobodnog udarca" ističe As.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo