MADRIĐANI SE NAKLONILI MODRIĆU NA NJEGOV 35. ROĐENDAN: / Stigla mu čestitka iz kluba, a doznao je i Zidaneovu veliku odluku

Image
Foto: Profimedia

U dogovoru s hrvatskim izbornikom Zlatkom Dalićem, predvodnik Real Madrida je pošteđen i mogao je propustiti ovo okupljanje reprezentacije

9.9.2020.
10:07
Profimedia
VOYO logo

Hrvatski kapetan Luka Modrić u srijedu je napunio 35 godina. Povodom toga dospio je na naslovnicu madridskog AS-a. Poznati dnevni listi posvetio mu je tekst u kojem navode kako 'njegov rok ne istječe' te da je on ključ Reala za osvajanje naslova. Također dodaju kako ga Zinedine Zidane neće prekomjerno koristiti ove sezone jer sada u svlačionici ima zamjenu u vidu Martina Odegaarda.

Francuz je tako odlučio dozirati njegove nastupe kako bi bio što spremniji za ključne utakmice pa će ga malo više rotirati nego što je bio slučaj do sada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Odegaard (21) se vratio u klub nakon što je prošle sezone briljirao u dresu Real Sociedada te bi prvi put otkako je prije pet godina došao iz Strømsgodset mogao dobiti pravu priliku pokazati za što je sposoban. Norvežanin je lani zabio sedam golova za Sociedad, a po stilu igre jako podsjeća na Hrvata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Modrić ulazi u posljednju godinu ugovora, a pitanje je hoće li ga Madriđani nagraditi novim kojim bi ga zadržali do ljeta 2022. i tako mu omogućili da se umirovi u njihovu dresu.

Kao druga opcija spominjao se njegov odlazak u MLS. David Beckham i njegov Inter Miami ranije su ove godine pokazivali interes za njega. Evo što je on sam nedavno rekao oko svoje budućnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U mojim godinama se ne rade dugoročni planovi, ali bilo bi izvanredno završiti karijeru u tom fantastičnom klubu i u ovom prekrasnom gradu. Želim pokazati da još mogu dobro igrati, a ako to neće biti moguće u Realu, razmotrit ću svoje opcije", pojasnio je Modrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo