MAĐARI RAZBILI HAJDUK: / Novo pojačanje zabilo 'panenku'

Image

U pripremnoj utakmici za nastavak sezone Hajduk je izgubio od mađarskog Ferencvaroša s 2:4.

29.1.2016.
19:22
VOYO logo

Trener DamirBurić za ovaj susret nije mogao računati na igrače poput Kalinića, Velazqueza, Vlašića, Veleza i Ohandze. Hajduk je poveo u 12. minuti preko Jeffersona, a Mađari su su devet minuta kasnije izjednačili preko AndrasaRadoa, da bi preokenuli golom ZoltanaGera (26).

Panenka Arteaga

U drugom poluvremenu u 75. minuti na 3:1 povećao je Popov, a u 77. Busai se upisao u strijelce. Četiri minute poslije debitant u momčadi Hajduka ManuelArteaga izborio je penal kojeg je i sam realizirao i to panenkom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kad izgubiš ne možeš biti zadovoljan, ali ova utakmica protiv jednog jakog protivnika kao što je Ferencvaroš, koji je već nakon prvog dijela prvenstva defakto osigurao naslov prvaka Mađarske, pokazala nam je i neke dobre stvari", rekao je poslije utakmice pomoćni trener Hajduka JoškoŠpanjić te je pojasnio svoju izjavu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Želja očigledna

"Prvenstveno tu mislim na zalaganje i pristup naših igrača, tu im ne možemo ništa zamjeriti. Vidjeli ste da su naši igrači željeli, da su se borili i to je ono što tražimo od njih na svakom treningu i na svakoj utakmici. Bilo je i nekih stvari koje moramo popraviti, ali to su stvari za internu analizu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hajduk: Stipica - Juranović, Milović, Bilji, Milić - Jefferson, Balić - Maloku, Sušić, Tudor - Bencun (drugo poluvrijeme: Grbić - Juranović, Milović, Nižić, Pejić - Jefferson, T. Bašić - Roguljić, Bencun (od 71. Prskalo), Tudor - Arteaga).

Strijelci: 1:0 - Jefferson (12), 1:1 - Rado (21), 1:2 - Gera (26), 1:3 - Popov (75), 1:4 - Busai (76), 2:4 - Arteaga (81-11m).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo