MA, OVO NISU ISTINE: / Procurile nove nevjerojatne gluposti 'ludog Marija'

Image
Foto: Screenshot

Sad kad je 'zločesti dečko talijanskog nogometa' Mario Balotelli daleko od Liverpoola i Anfielda, sve jače cure lude priče o njegovim glupostima za vrijeme igračkih dana u Redsima.

28.8.2015.
13:03
Screenshot
VOYO logo

Stvar je i više nego jasna. Trenutkom kad je Liverpool dogovorio posudbu Balotellija u Milan, njegova karijera u Redsima praktički je završila. Talijanski napadač neće se vratiti na Anfield dokle god je na kormilu Liverpoola menadžer Brendan Rodgers.

Image
STROGI NAPUTAK: /

Balotellija kakvog znamo više neće biti!

Image
STROGI NAPUTAK: /

Balotellija kakvog znamo više neće biti!

Engleski trener odrekao se Balotellija koji je razočarao na i izvan travnjaka prošle sezone. Balotteli je doveden na Anfield kao zamjena za Luisa Suareza, a pretvorio se u veliki promašaj koji je samo kidao živce navijačima i punio novinske stupce svojim ispadima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Rodgers to nije mogao trpiti, nije htio trpiti i krajem prošle sezone izbacio ga je iz A momčadi Liverpoola. U predsezoni, Balotteli je trenirao sam da bi na kraju završio u Milanu.

'Ludi Mario' ponovno napada

Iako je o "ludom Mariju" ispričano pregršt ludih priča, Liverpool Elcho donio je nove anegdote koje su podignule ljestvicu Balotelli na viši nivo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Liverpool Echo tako prenosi da je Balotelli ležerno pušio nakon treninga unutar Melwood trening kampa, na šok i čuđenje suigrača.

'Tko je taj tip'?

Zatim da je jednom glumio da je ozlijeđen kako bi nekoga iz svoje osobne pratnje poslao da mu kupi novi iPhone! No, vrhunac je da neke suigrače uopće nije prepoznao... nakon nekoliko mjeseci zajedničkog treniranja!? Piše da tijekom jedne momčadske vježbe Balotelli nije imao pojma tko je Joe Allen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve u svemu, engleski tabloidi se jako dobro zabavljaju izbacivanjem Marijevog zmazanog veša u javnost. I ne samo oni...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo