TURCI, SMIRITE SE, MANDŽUKIĆA TRAŽE PUNO JAČI KLUBOVI: / Talijani pišu da bivšeg Vatrenog žele dva istinska europska velikana

Image
Foto: Profimedia

Cijena im također ne bi trebala predstavljati problem jer četiri milijuna eura za igrača Mandžukićevih sposobnosti uistinu nije puno

9.6.2020.
18:03
Profimedia
VOYO logo

Mario Mandžukić već je dugo na izlaznim vratima Al-Duhaila i na povratku u Europu. U katarskom mediju Al Kass Sport izašao je nedavno članak u kojem se Mandžukić naziva katastrofalnim i skupim eksperimentom te da mu je vrijeme da ode, što je jedan od najjasnijih znakova da Mandžina budućnost nije u Kataru.

“Katastrofalan i skup eksperiment je zaključen, nakon samo pola godine Mandžukić napušta Al-Duhail”, stoji u članku katarskog medija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U šest nastupa za Al-Duhail Mandžukić je dao samo jedan gol, a klub mu daje godišnju plaću od osam milijuna eura.

Ne nedostaje ni zainteresiranih klubova za usluge bivšeg hrvatskog reprezentativca. Kako su pisali Turci, za Mandžukića su zainteresirana svi klubovi njihov "velike trojke". Bešiktaš je prvi pokazao interes, zatim se pisalo o Fenerbahčeu, a posljednja i najizglednija opcija je Galatasaray čiji trener "Imperator" Fatih Terim ima vrlo visoko mišljenje o sposobnostima hrvatskog napadača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
MANDŽUKIĆA SU DOČEKALI KAO KRALJA, A SAD GA 'PLJUJU' I TJERAJU IZ KLUBA: /

'On je katastrofalan i skup eksperiment'

Image
MANDŽUKIĆA SU DOČEKALI KAO KRALJA, A SAD GA 'PLJUJU' I TJERAJU IZ KLUBA: /

'On je katastrofalan i skup eksperiment'

Bayern i Manchester United

No danas talijanski Tuttosport donosi drugačiju priču. Za Mandžukića su navodno zainteresirana i još dva "teškaša" europskog nogometa - Bayern i Manchester United.

Iako se Talijani referiraju na priče koje su kružile prošlog ljeta. Bayern i Manchester imaju neodgovoreno pitanje rezervnog napadača. Dok Bavarcima na klupi sjedi Joshua Zirkzee, United ima tek Martiala koji teško može uskočiti u ulogu centarfora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zato je, za Talijane, puno logičnije da Manchester United uskoro krene po iskusnog Mandžukića. Cijena im također ne bi trebala predstavljati problem jer četiri milijuna eura za igrača Mandžukićevih sposobnosti uistinu nije puno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo