MA KAKVA LIGA PRVAKA: / Dinamo treba prvo proći zagorske brege!

Image
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL

Između dvije utakmice Lige prvaka, Dinamo će morati u - Zlatar! U zagorskim bregima maksimirska će momčad tražiti prolaz u osminu finala hrvatskog kupa, protiv domaćeg Oštrca, člana 1.

27.8.2015.
11:19
Slavko Midžor/PIXSELL
VOYO logo

Ždrijeb natjecanja najmasovnijeg hrvatskog natjecanja oodlučio je da Hajduk gostuje u Novoj Gradišci, a Riječani idu u Bednju. Od ostalih prvoligaša, Osječani gostuju u Dugoj resi, Slaven Belupo u Cvetkovcu, Lokomotiva kod senjskoj Nehaja, Istra je u Grabovnici, Zagreb u Funtani kraj Poreča, gdje protiv domaćeg Jadrana igra i Zadar, dok će Inter u Blato, na ogled Zmaju.

Finalist Split već ispao

Zanimljivo je da je prošlosezonski finalist Split već ispao. Tjedan dana nakon što je odigrao finale protiv Dinama u Maksimiru, u utakmici županijskog kupa, "stradao" je na gostovanju u Otoku, protiv domaćeg OSK-a (8-9 nakon jedanaesteraca).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Varažin i Pomorac nemaju seniore

Sreće u ždrijebu imali su HAŠK i Mladost Ždralovi, koji su izvukli Pomorac odnosno Varaždin, no te momčadi raspustile su svoje seniorske momčadi, pa se ne mogu natjecati.

Šesnaestina finala Hrvatskog kupa (23. rujna): Oštrc Zlatar - Dinamo, Sloga Nova Gradiška - Hajduk, Bednja - Rijeka, Duga Resa - Osijek, Tehničar Cvetkovec - Slaven Belupo, Omladinac Gornja Vrba - Cibalia, Nehaj Senj - Lokomotiva, Croatia Grabovnica - Istra 1961, Mladost Ždralovi - V̶a̶r̶a̶ž̶d̶i̶n, Funtana - Zagreb, Jadran Poreč - Zadar ,Lekenik - Vinogradar, Zmaj Blato - Inter Zaprešić, Gorica - Šibenik, Opatija - Zelina, P̶o̶m̶o̶r̶a̶c - HAŠK.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo