MA BROZOVIĆ JE PRAVA ZVIJER: / Vatreni opet bio ključni igrač Intera, pogledajte majstoriju kojom je namjestio gol

Image
Foto: Profimedia

Martinez je zabio, a prehodno ga je izvrsno pronašao Brozović

20.10.2019.
15:24
Profimedia
VOYO logo

U prvoj utakmici osmog kola talijanske Serie A Inter je u gostima pobijedio Sassuolo rezultatom 4:3. Milanski klub poveo je već nakon dvije minute igre, a strijelac prvog gola bio je Lautaro Martinez i to na sjajnu asistenciju hrvatskog reprzentativca Marcela Brozovića. Martinez je zabio s lijeve strane kaznenog prostora iskosa, a prehodno ga je izvrsno pronašao Brozović.

Međutim, u 16. minuti Domenico Berardi je poravnao na 1:1, ali je onda Romelu Lukaku u 38. minuti vratio vodstvo i zatim je isti igrač iz penala povisio na 3:1 do kraja poluvremena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Inter Milan's Croatian defender Marcelo Brozovic reacts during the Italian Serie A football match AC Milan vs Inter Milan on September 21, 2019 at the San Siro stadium in Milan., Image: 472283613, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Marco Bertorello / AFP / Profimedia

Pogotke pogledajte OVDJE.

U drugom poluvremenu bilo je svega. Prvo je Lautaro Martinez povisio na činilo se nedostižnih 4:1, ali su onda domaćini stisnuli i u nekoliko minuta smanjili na 4:3, i to im je Jeremy Boga zabio eurogol u 81. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do kraja utakmice Inter je uspio očuvati minimalnu prednost i sada je na drugom mjestu ljestvice samo s bodom zaostatka za Juventusom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo