'Luku Modrića nadgleda njegova supruga Vanja!'

S priprema Tottenhama u Južnoj Africi stižu zanimljive vijesti. Luka Modrić postao je novi kapetan Redknappove momčadi, ali to ga neće spriječiti u namjeri da napusti klub.

20.7.2011.
12:04
VOYO logo

Premda je Harry Redknapp Modriću povremeno već davao kapetansku vrpcu, zanimljivo je da mu je sada tu čast iskazao baš u trenutku kad je Luka na izlaznim vratima.

Modrića priče o Chelseaju očito nisu pokolebale Redknappa koji je lukavo, u svom stilu, Hrvata odlučio pridobiti velikom časti za svakog igrača, statusom kapetana momčadi, možda i stalnim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, Tottenham je poveo prekrasnim golom Rafaela van der Vaarta iz slobodnog udarca, a domaći Piratesi su izjednačili krajem prvog poluvremena. Modrić je igrao do 60. minute kad ga je zamijenio Niko Kranjčar, a Vedran Ćorluka, o čijem se prelasku u Aston Villu priča ovih dana, odigrao je drugo poluvrijeme.

Bila je to druga utakmica Spursa na pripremama u kojoj nisu uspjeli pobijediti. U prvom susretu protiv Kaizer Chiefsa izgubili su 1:0 golom u sudačkoj nadoknadi, a Luka Modrić nije igrao tu utakmicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Premda je dobio kapetansku vrpcu, naš igrač namjerava u sljedeća 24 sata razgovarati s Harryjem Redknappom te nakon toga poslati novi službeni zahtjev za transfer predsjedniku kluba Danielu Levyju, tvrdi Daily Mail.

Modrić je frustriran što mu je prvotni zahtjev odbijen te će od Levyja ponovo tražiti prijateljski razlaz nakon što svoje planove izloži menadžeru Redknappu. Modrić i dalje želi otići u Chelsea, a protiv Piratesa je igrao isključivo zbog poštovanja i osjećaja dužnosti prema stručnom stožeru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stvar je otišla tako daleko da će, tvrdi engleski tabloid, slanje službenog zahtjeva za odlazak iz Tottenhama nadgledati Lukina žena Vanja!

Pogledajte kako je Luka odigrao tu utakmicu

Tekst se nastavlja ispod oglasa

cate-201101170366004

Vezani članci:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

arti-201107190399006 arti-201107190149006 arti-201107190572006

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo