'Luku Modrića moramo prodati što prije!'

Još je malo ostalo do kraja prijelaznog roka. Mogući odlazak Luke Modrića sveo se na svega nekoliko dana, a menadžera Tottenhama Harryja Redknappa, polagano hvata panika.

18.8.2011.
18:45
VOYO logo

Napomenuo je Redknapp, ako je klub odlučio prodati hrvatskog veznjaka, to mora napraviti što prije jer neće imati vremena za pronaći njegovu zamjenu.

"Ako ga klub želi prodati, onda se to mora realizirati odmah kako bismo imali dovoljno vremena da dovedemo tri, četiri pojačanja", izjavio je strateg Spursa koji je još jednom ponovio, očito najdraže fraze ovog ljeta:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Želim vidjeti Luku u momčadi kada završi prijelazni rok. On je fantastičan igrač i ne možete nigdje naći boljeg čovjeka od njega."

Prijelazni rok za igrače na Otoku traje do 31. kolovoza. Chelsea je navodno spreman utrostručiti Modrićevu plaću koja trenutačno iznosi 40 tisuća funti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Luki sigurno nije lako. Što biste učinili da vam netko ponudi tri puta veću plaću? Znam da svi koji vole klub govore da on mora ostati u Tottenhamu. No, kada netko dođe s tako ogromnom ponudom i prilikom da igraš u momčadi koja se može boriti za naslov u Ligi prvaka, nije vam lako odlučiti. Vjerujem da trenutačno proživljava noćnu moru", zaključio je Harry.

specijal-201102150360004-Transferi godine

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201108170577006 arti-201108160281006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo