LUKAKU SPASIO INTER: / Roma sve do završnice imala pobjedu u džepu, ali onda je Talijan napravio pogrešku i sve upropasio

Image
Foto: Profimedia

Brozović odigrao je čitav susret za Inter dok je Nikola Kalinić ostao na klupi Rome

19.7.2020.
23:49
Profimedia
VOYO logo

Nogometaši drugoplasiranog sastava talijanskog prvenstva Intera nisu se uspjeli približiti vodećem Juventusu na tri boda razilke, oni su na gostovanju kod Rome u 34. kolu odigrali 2-2 (1-1).

Inter je poveo golom DeVrija (15) koji je bio najviši u skoku nakon udarca iz kuta, no Roma je poravnala u samoj završnici prvog poluvremena preko Spinazzole (45+1), a dojam je kako je suda Di Bello pogriješio jer u začetku akcije Rome nije dosudio prekršaj na LautaruMartinezu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nastavku je Roma stigla i do prednosti golom Mhitarjana (57), a Inter je još jednom oštećen u 70. minuti kada nije dobio kazneni udarac iako je Eriksenov pokušaj iz slobodnog udarca igrač Rome u živom zidu evidentno zaustavio rukom. Ipak, Inter je pred sam kraj utakmice ipak dobio kazneni udarac jer je Spinazzola u 87. minuti promašio loptu i pogodio Mosesa u nogu, a siguran izvođač najstrože kazne za konačnih 2-2 bio je Lukaku (88-11m).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

MarceloBrozović odigrao je čitav susret za Inter dok je Nikola Kalinić ostao na klupi Rome.

Drugi Inter sada ima 72 boda, pet manje od vodećeg Juventusa koji će u ponedjeljak igrati protiv Lazija, a jedan više od treće Atalante, dok je Roma peta sa 58 bodova, dva više od šestog Milana i sedmog Napolija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rezultati by SofaScore

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo