Pogledajte kako se Modrić oprostio od Mourinha

Jose Mourinho u ponedjeljak je i službeno postao novi trener Chelseaja, a Luka Modrić se u nedjelju i na Facebooku oprostio od trenera koji ga je doveo u Kraljevski klub.

3.6.2013.
10:21
VOYO logo

Bivši trener Reala jedan je od najzaslužnijih za dolazak hrvatskog reprezentativca u Madrid i jedan od onih koji mu je najviše vjerovao iako mu u prvom dijelu sezone nisu cvjetale ruže u dresu Kraljevskog kluba.

Obojica su stalno isticali simpatije koje gaje jedan prema drugom, a mnogi vjeruju da će MourinhoModrića povući sa sobom u Chelsea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''S Misterom… Hvala vam na svemu i želim vam sve najbolje u budućnosti. Uživao sam raditi s vama. Tužan sam što odlazi. Najbolji trener'', napisao je Modrić na Facebooku uz fotografije s Mourinhom.

Portugalski je stručnjak u subotu posljednji put vodio nogometaše Reala u prvenstvenoj utakmici protiv Osasune (pobjeda 4:2). Već se tjednima nagađa da će od sljedeće sezone biti menadžer Chelseaja, a u televizijskoj emisiji Punto Pelota u nedjelju navečer je prvi put i sam potvrdio da je blizu potpisa ugovora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne mogu govoriti kao menadžer Chelseaja jer to nisam. U ovom trenutku nisam. Ali u ponedjeljak ću biti u Londonu i mislim da ću najkasnije do kraja tjedna potpisati za Chelsea. No, zasad to još nisam napravio", kazao je Mourinho.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, u ponedjeljak nešto prije 16 sat objavljena je i službena potvrda vijesti na stranici Chelseaja: 'Jose Mourinho se vratio!".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
HOTEL PORTOFINO
Gledaj od 13.lipnja
VOYO logo