Modrić progovorio o transferu godine i dobio po 'prstima'!

Hrvatski nogometaš Luka Modrić pozvao je svog bivšeg suigrača iz Tottenhama Garetha Balea da mu se pridruži u Real Madridu, kako bi zajedno mogli vladati svijetom. No, stigao je brzi odgovor!

30.11.2012.
9:58
VOYO logo

Modrić je prošlog ljeta konačno napustio Spurse i prešao u redove Real Madrida za 33 milijuna funti, te se sada nada da će mu se možda već ove zime pridružiti Bale. Hrvatski reprezentativac otkrio je britanskim medijima da mu je Velšanin u razgovoru neizravno otkrio da želi zaigrati za Real Madrid.

"Često razgovaramo i znam da želi igrati Ligu prvaka svake sezone, te da mu je san podići trofej pobjednika. Madrid bi bio idealan klub za takav uspjeh", rekao je Modrić te nastavio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovdje igram s Cristianom Ronaldom koji je nevjerojatan nogometaš. Samopouzdanje s kojim ide okomito prema golu je uistinu fascinirajuće, a s istim samopouzdanjem igra i Bale. Mislim da bi kombinacija Ronaldo-Bale u sredini bila nezaustavljiva za sve momčadi", zaključuje Modrić.

Međutim, Villas-Boas smatra da je takav scenarij neostvariv.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To je ekstremno teško, ako ne i nemoguće. Očito je Modrić itekako svjestan Garethovih igara zbog svoje ljubavi prema Tottenhamu i činjenice da je jako povezan s njim i ovim klubom, ali to je posve nemoguće", prenosi Portugalčeve riječi Talksport.

"Modrićeva momčad kvalificirala se već za Ligu prvaka, ondje je završila druga u skupini i sada se mora brinuti kako proći u četvrtfinale bez obzira koga im ždrijeb donese. Mora se brinuti i o utakmici protiv Atletico Madrida ovog vikenda budući su ispred njih, pa stoga mislim da se mora više usredotočiti na svoj klub nego na naš", zaključio je Villas-Boas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo