Bio je to trenutak koji je Modriću preko noći promijenio tijek karijere

Hrvatski nogometaš Luka Modrić definitivno je hit posljednjih dana u madridskom Realu, pogotovo nakon sjajnih pogodaka koje je postigao Manchester Unitedu i Mallorci.

20.3.2013.
10:15
VOYO logo

Na službenoj internet-stranici kluba iz Madrida Modrić se još jednom vratio na trenutak uzvratne utakmice osmine finala Lige prvaka, kada je maestralno pogodio za 1:1 na Old Traffordu. "Postoje trenuci koji se ne zaboravljaju i koji mijenjaju dotadašnji tijek karijere. Meni je pogodak protiv Manchester Uniteda definitivno promijenio taj neki određeni tijek. Sve je ljepše nakon njega i zato ga smatram jednim od najvažnijih u karijeri", rekao je Modrić. "Igramo kako bi naši navijači bili sretni. Svi mi u Realu želimo vidjeti osmijehe na licima naših navijača, da slave pobjede s nama, valjda i trofeje. Ja uživam, pak, davati autograme, pričati s njima. To je neopisivo, kao i sama činjenica što igram u vjerojatno najvećem svjetskom nogometnom klubu." http://videa.hu/flvplayer.swf?v=hEOmtEeR6cQwPw0B

Modrić je dometnuo i sljedeće: "Kada nisam u pogonu i u klubu, najviše, ili gotovo isključivo, provodim vrijeme s obitelji. Igram se s djetetom, gledam filmove i uživam u tom miru koji mi nedostaje dok sam u službi Reala."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ako voliš
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo