Luka Modrić poslao poruku Harryju Redknappu?

Engleski tabloid The Sun tvrdi kako će Luka Modrić tražiti izlaz iz Tottenhama ne pojača li se klub ovoga ljeta.

3.6.2011.
13:43
VOYO logo

Po pisanju Suna, dobro upućeni izvor potvrdio je engleskom tabloidu kako 'Modrić od čelnika Spursa zahtijeva dovođenje nekoliko jakih pojačanja ovoga ljeta'. Na taj bi način pokazali hrvatskom reprezentativcu, koji je prošle sezone potpisao novi šestogodišnji ugovor, da misle ozbiljno i da će se sljedeće sezone posvetiti osvajanju trofeja, piše Sun.

"Luka je izjavio da je sretan u Tottenhamu, no vrlo je ambiciozan i ne ostaje mu se u prosječnoj sredini", istaknuo je izvor iz Spursa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ova je priča samo je još jedna u nizu epizoda o transferu hrvatskog fantaziste, ali očito da je Luka sve češće na naslovnicama najčitanijih engleskih novina te da su glasine o zanimanju velikih klubova sve češće.

Za Modrića su u zadnje vrijeme interes pokazali Manchester United i Manchester City, ali po riječima našeg igrača, dosad niti jedna konkretna ponuda nije stigla na White Hart Lane. Uz sve to, predsjednik kluba Daniel Levy ovih je dana javno rekao kako 'Nema šanse da klub proda Modrića!'. Naravno, jedna prava ponuda sve može promijeniti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201105300941006 arti-201105300212006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo