Modrić progovorio: 'Pa ne može jedan igrač pobijediti Hrvatsku!'

'Možemo li zaustaviti Garetha Balea? Moramo jer se radi o tri jako važna boda. Pobjeda protiv Srbije će puno manje značiti ako ne pobijedimo Wales.

25.3.2013.
13:09
VOYO logo

Iako imaju velikih sedam bodova zaostatka za Belgijom i Hrvatskom u skupini A kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo, Velšani još uvijek vjeruju da mogu kreirati senzaciju i prokrčiti si put do Brazila.

Prvi bi korak prema tom cilju trebala biti pobjeda protiv Hrvatske u utorak u Swanseaju. Strijelac pobjedničkog pogotka u Škotskoj Hal Robson-Kanu smatra da je Wales sposoban za takav pothvat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Petak je bio veliki dan za mene osobno i za momčad. Pobjeda na Hampden Parku nakon zaostatka 1:0 dovoljno govori sama za sebe. To je pobjeda koja svima daje samopouzdanje, koja u potpunosti mijenja sliku", poručio je krilni napadač Readinga i dodao:

"No, nećemo stati na tome. Idemo pokušati pobijediti Hrvatsku, a ako se postavimo kao momčad i ponovno pokažemo sve što možemo, doći će i rezultat. Tri boda u Škotskoj su ogroman dobitak koji nam je pomogao da krenemo dalje. Sada ulazimo u dvoboj protiv Hrvatske puni samopouzdanja i s namjerom da dođemo do nove pobjede", zaključio je 23-godišnjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glavno pitanje u reprezentaciji Walesa je hoće li igrati njihov najbolji igrač Gareth Bale, a izbornik Chris Coleman ne očajava zbog toga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Shvaćam da ljudi na njegovo neigranje gledaju kao na kraj svih naših nada, no mi se tako ne osjećamo. Naravno da je momčad puno slabija bez njega, no i ostali igrači imaju puno samopouzdanja. Onda kad ne budemo imali Balea trebat će drugi uskočiti, baš kao što je to bilo u Škotskoj. Svi su dali sve od sebe i odigrali smo prekrasno. Nadam se da će to i ponoviti. No, nećemo se zanositi sobom, Hrvatska nam je veliki ispit", kazao je Coleman.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Luka Modrić ne isključuje mogućnost da će u utorak nastupiti njegov bivši suigrač iz Tottenhama te je za Daily Mirror izjavio:

"Možemo li zaustaviti Garetha? Moramo jer se radi o tri jako važna boda. Pobjeda protiv Srbije će puno manje značiti ako ne pobijedimo Wales. Jedan igrač ne može pobijediti Hrvatsku, no svi znamo što nas čeka - jako dobra momčad koju će nositi strastveni navijači", izjavio je Modrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Wales - Hrvatska Srbija - Škotska Belgija - Makedonija

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo