ON NAM UOPĆE NIJE PAO NAPAMET / Znate li koji je najdraži dres Luki Modriću? Nema šanse da pogodite o kojem je igraču riječ: 'Taj mi je najvrjedniji'

Image
Foto: Profimedia

Modrić tvrdi da je mu najvrjedniji i najdraži dres u kolekciji onaj koji je dobio od legendarnog igrača Rome

1.2.2022.
14:00
Profimedia
VOYO logo

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije i ponajbolji igrač Real Madrida Luka Modrić, u svojoj privatnoj kolekciji dresova dobivenih i razmijenjenih tijekom utakmica u svojoj dugogodišnjoj karijeri, ima neke zaista impresvine primjerke, a sada je otkrio koji mu je dres najdraži.

Naime, Modrić tvrdi da je mu najvrjedniji i najdraži dres u kolekciji onaj koji je dobio od legendarnog igrača Rome i talijanske reprezentacije, Francesca Tottija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Modrić u svojoj kolekciji ima vrijedne dresove, poput onih Lionela Messija, Xavija, Inieste, Ronalda, Neymara i brojnih slavnih nogometaša, ali veli da mu je najdraži upravo onaj Tottijev. Modrić se tim dresom svojevremeno hvalio i na Instagramu istaknuvši da mu je baš taj dres najvrjedniji, a nedavno su ga španjolski novinari upitali baš to, koji mu je dres najdraži, a Luka izgleda i dalje stoji pri tome da je Tottijev dres najvažniji u njegovoj kolekciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo