Modrić na treningu na trenutak zabrinuo Štimca

Hrvatski reprezentativci su u Maksimiru odradili drugi trening za utakmicu protiv Srbije, a Luka Modrić je na trenutak zabrinuo Igora Štimca jer je krenuo provjeravati stopalo.

19.3.2013.
19:15
VOYO logo

Modrić je u jednom trenutku sjeo na loptu, skinuo kopačku i krenuo provjeriti što mu je s nogom, a pridružio mu se i izbornik Štimac.

Ipak, čini se da je s hrvatskim veznjakom sve u redu jer je odradio trening do kraja pa je naš stručni stožer mogao odahnuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da je Modrić mozak Vatrenih i da od njega prijeti puno opasnosti svjesni su i u srpskim redovima.

"Hrvatska je dobra kao momčad, ima kontinuitet, što nama nedostaje posljednjih godina. Luka Modrić je mozak momčadi i najveća opasnost i treba obratiti pažnju na njega. Mario Mandžukić postiže golove, ali je tip napadača koji ovisi o drugima. Imat ćemo manje problema ako zaustavimo Modrića", izjavio je napadač Nantesa i Orlova Filip Đorđević, dok je Veznjak moskovskog CSKA-a Zoran Tošić dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne bih nikog izdvajao, ali sigurno je da su Luka Modrić i Mario Mandžukić u najboljoj formi. No, imamo i mi dobre pojedince i hrvatski izbornik ima razloga razmišljati o nama."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo