PLATIO DANAK IZOSTANKU? / Modrić bi se mogao naći u velikim problemima, Španjolci objavili potencijalno opasan članak za Luku

Image
Foto: Profimedia

Modrić se nada produženju ugovora koji mu istječe 30. lipnja a zasad još uvijek nema sporazuma oko nastavka suradnje

26.12.2021.
10:00
Profimedia
VOYO logo

Francuski reprezentativac Eduardo Camavinga nova je zvijezda Real Madrida. Piše tako najjači sportski list u Španjolskoj - Marca. Naime, Marca navodi kako je Camavinga odigrao odličnu utakmicu protiv Athletic Bilbaa ranije ovaj tjedan.

Igrao je Camavinga na poziciji Casemira, na zadnjem veznom, ali Španjolci navode kako on može biti i klasični, centralni veznjak koji može voditi igru i započinjati napade Reala, upravo ono što je Luka Modrić toliko godina radio i još uvijek radi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
KAKVI HVALOSPJEVI /

Ancelotti usporedio našeg Luku Modrića sa Zlatanom i Ronaldom: 'Treniranje s njim je poput studiranja...'

Image
KAKVI HVALOSPJEVI /

Ancelotti usporedio našeg Luku Modrića sa Zlatanom i Ronaldom: 'Treniranje s njim je poput studiranja...'

Kapetan hrvatske reprezentacije i povremeni kapetan Real Madrida izostao je u utakmici protiv Bilbaa jer je bio pozitivan na koronavirus, a mladi Francuz je iskorostio tu priliku da se dokaže.

Modrić se nada produženju ugovora koji mu istječe 30. lipnja a zasad još uvijek nema sporazuma oko nastavka suradnje. Iz kluba su 16. studenog poručili kako će se tom temom baviti kada odmakne sezona. Lukina je želja da mu Real produlji ugovor te da ode u mirovinu u dresu Kraljevskog kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Real Madrid je vodeća momčad prvenstva s osam bodova prednosti nad drugoplasiranom Sevillom. U osmini finala Lige prvaka će igrati protiv PSG-a.

Ancelotti ga nahvalio

Realov trener Carlo Ancelotti rekao je u petak u intervjuu za španjolske novine AS kako Modrić može igrati na visokoj razini unatoč svojim godinama jer je tijekom karijere pazio na zdravlje, baš kao što su to radili Cristiano Ronaldo i Zlatan Ibrahimović

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Luka i svi aktualni igrači se jako paze tijekom svoje karijere. Tu su treninzi, naćin prehrane, čuvanje... pomalo od svega. Zbog toga današnji igrači, unatoč rastućem broju utakmica, mogu igrati", izjavio je Ancelotti koji je od 1976. do 1992. godine i sam bio vezni igrač Parme, Rome i Milana. 

"Igrači koji dosegnu dob Modrića (36), Ronalda (36) ili Ibrahimovića (40) imju velike zasluge, i to zato što se jako profesionalno odnose prema nogometu", dodao je. Modrić, najstariji igrač u svlačionici Real Madrida, izašao je u četvrtak iz desetodnevne karantene u kojoj se nalazio zbog zaraze koronavirusom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog povišene temperature i umora propustio je posljednje dvije utakmice protiv Cádiza i Athletic Bilbaa. Od 25 utakmica ove sezone nastupio je u njih 18.

Modrić, Kroos i Casemiro igraju zajedno od 2015. godine te su osvojili Ligu prvaka 2016., 2017. i 2018. godine. Ancelotti ih neprekidno drži u igri premda mediji u Španjolskoj smatraju da bi ih trebao češće mijenjati mlađim igračima s klupe kako u drugom dijelu sezone ne bi fizički pali zbog nakupljenog umora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo