Odličan posao / Luka Modrić iza sebe će imati nepropusnu obranu: Realu stiže ogromno pojačanje - bez odštete

Image
Foto: Profimedia

Naširoko se priča kako će se klubu besplatno pridružiti i jedan od najboljih igrača na svijetu, Kylian Mbappe.

25.4.2022.
17:00
Profimedia
VOYO logo

Thomas Tuchel otkrio je nakon pobjede Chelseaja od 1-0 protiv West Hama kako će klub na kraju sezone napustiti udarni stoper, Antonio Rudiger, kojem ističe ugovor. O njegovoj se budućnosti dugo nagađalo, a izgleda kako se uskoro zna iduća braničeva destinacija.

Trener Chelseaja rekao je: "Situacija je takva da želi napustiti klub. Najavio mi je to u privatnom razgovoru. Dali smo sve, klub i ja, ali nismo se više mogli boriti zbog akcija. Bez sankcija bili bismo barem u mogućnosti nastaviti s borbom, ali naše ruke su zavezane. Nije nam osobno, to je njegova odluka."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"On je ključna figura i tako će ostati do kraja sezone, ali razočaravajuće je. Puno će nam nedostajati, on daje motivaciju svlačionici, top je obrambeni igrač u zadnjoj godini, godini i pol za mene."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stiže u Španjolsku...

Iduća destinacija za njemačkog stopera je Real Madrid. Ovaj bi se 29-godišnjak trebao pridružiti Kraljevskom klubu bez odštete, što je jedan u nizu fantastičnih poteza za vodeću momčad španjolske lige.

Image
LA LIGA /

Rayo šokirao Barcelonu i osigurao naslov Real Madridu

Image
LA LIGA /

Rayo šokirao Barcelonu i osigurao naslov Real Madridu

Naime, prošloga su ljeta doveli besplatno Davida Alabu, dugogodišnjeg igrača Bayerna Munchena koji je učvrstio njihovu Realovu odličnu obranu. Naširoko se priča kako će se klubu besplatno pridružiti i jedan od najboljih igrača na svijetu, Kylian Mbappe. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rudiger je tražio zaradu od 12 milijuna eura godišnje. Međutim, europski klubovi odbili su toliko ponuditi stoperu, tako da je Real Madrid uskočio u situaciju s odličnom ponudom. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo