Ancelotti oduševljen /

Modrić protiv Chelsea dokazao da su godine samo broj: Hrvatskome kapetanu naklonilo se 70 000 ljudi

Image
Foto: Profimedia

Hrvatski kapetan oduševio je na prijateljskoj utakmici, a to je znala prepoznati domaća publika

7.8.2024.
8:47
Profimedia
VOYO logo

Real Madrid ovih se dana nalazio na američkoj turneji gdje je uoči nove sezone igrao prijateljske utakmice s drugim europskim velikanima. U noći s utorka na srijedu odigrali su zadnju utakmicu preko 'velike bare' pobijedivši Chelsea 2-1. Do pobjede su ih doveli Lucas Vasquez u 19. i Brahim Diaz u 27. minuti, dok je za Chelsea zabio Noni Madueke u 39. minuti.

Image
GOTOVA SAGA /

Romano objavio prvu fotografiju Danija Olma kao igrača Barcelone

Image
GOTOVA SAGA /

Romano objavio prvu fotografiju Danija Olma kao igrača Barcelone

Real Madrid izašao je u izmiješanome sastavu, a momčad Carla Ancelottija prevodio je kapetan Luka Modrić. Hrvatski maestro bio je jedan od najboljih pojedinaca, a nakon sjajne izvedbe malo tko je mogao reći da se bliži 39. godini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski kapetan dirigirao je sredinom terena s devet dugih lopti. Pogriješio je samo u jednome dodavanju, a imao je I dvije ključne lopte. U obrani je bio besprijekoran. Osvojio je četiri od pet duela, šest je puta Realu vratio posjed, a tri puta uzeo Chelseajevim igračima loptu.

Modrić je na utakmici u Charlotte pokazao da su godine samo broj, a pun hvale bio je i Carlo Ancelotti. Talijanski trener nakon utakmice na pitanje o Modrićevoj poziciji kratko je odgovorio i pokazao veličinu hrvatskog maestra: 'Modrićeva pozicija? Mogao je igrati i kao pivot'

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A njegovu genijalnost prepoznali su i navijači na utakmici. Modrić je izlazio u 82. minuti, te je svoju kapetansku traku predavao Lucasu Vasquezu. Tada je više od 70 000 navijača odlučilo je ustati i zapljeskati hrvatskome kapetanu uz velike ovacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo