Legendarni trener otkrio surovu istinu i razočarao navijače Manchester Uniteda

"Bilo bi čudo da osvojimo prvenstvo ove sezone", kazao je trener Manchester Uniteda Louis Van Gaal.

24.8.2014.
14:04
VOYO logo

Iako je odmah ublažio izjavu, kazavši kako to nije nemoguće, nizozemski trener je, čini se, otkrio tužnu istinu za sve navijače Crvenih Vragova. Manchester United ni ove sezone ne igra dobro, u prvoj utakmici nove sezone doživjeli su poraz na svom travnjaku od Swanseaja 2:1, razdoblje loših igara ovog slavnog kluba se, tako, nastavilo. Prošla sezona je za United bila za zaborav, trener koji je na klupi Uniteda zamijenio legendarnog Alexa FergusonaDavid Moyes nije se snašao u ulozi nasljednika velikog nogometnog stručnjaka. Stoga je Moyes dobio nogu, a na njegovo mjesto je došao Van Gaal koji je na Svjetskom prvenstvu u Brazilu s Nizozemskom osvojio treće mjesto.

//www.youtube.com/embed/2at0BFJbf9k

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neke partije Uniteda u pripremnim utakmicama (pobjeda protiv Real Madrida) sugerirale su da dolazi bolje vrijeme za Manchester. Ali, očito, to nije slučaj. Navijačima Manchestera pod kožu se uvukao strah od nove razočaravajuće sezone, a Van Gaal je uoči sraza protiv Southamptona kazao:

"Bilo bi čudo da osvojimo prvenstvo ove sezone. Što ne znači da je to i nemoguće"l.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Još je kazao kako je suočen s nebalansiranom momčadi, ima previše napadača i ofenzivnih veznjaka, a premalo kvalitetnih braniča. I upravo zbog toga obrana Manchester Uniteda djeluje propusno. A nekad je upravo obrana bila Manchesterovo jako oružje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo