LUIS SUAREZ LJUT NA INTER: / "Nisu smjeli prodati Kovačića, on će biti novi Pirlo"

Image
Foto: PIXSELL, Igor Kralj

Legendarni nogometaš Barcelone i Intera Luis Suarez uvjeren je da Nerazzurri rade ogromnu pogrešku prodajom hrvatskog veznjaka Matea Kovačića Real Madridu.

17.8.2015.
16:45
PIXSELL, Igor Kralj
VOYO logo

Naš bi 21-godišnji nogometaš u sljedećih nekoliko sati i službeno trebao postati član Kraljevskog kluba koji će, prema izvještajima talijanskih i španjolskih medija, platiti Interu 35 milijuna eura odštete. Suarez je uvjeren da će Inter žaliti zbog prodaje Kovačića, baš kao što je žalio što je svojedobno pustio Andreu Pirla u Milan.

Image
ŠESTI HRVAT U REALU: /

Otkriveno kada će Real predstaviti Kovačića!

Image
ŠESTI HRVAT U REALU: /

Otkriveno kada će Real predstaviti Kovačića!

"Na drugačijoj razini od ostalih"

"Mateo je trebao postati glavni Interov igrač u budućnosti. Kada ga vidite kako igra, jasno vam je da je na drugačijoj razini od ostalih. Prikladna je usporedba s Pirlom. I on je otišao jer klub nije imao strpljenja čekati ga da sazrije", naglasio je slavni veznjak iz šezdesetih godina u razgovoru za Gazzettu dello Sport.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kovačić ima kvalitetu da postane novi Pirlo. I nemojte mi govoriti da nije dobar u obrambenoj fazi igre jer je u istoj fazi karijere i Pirlo bio defenzivno loš, ali nakon toga je napredovao u tom aspektu. Mateo je trebao bolje suigrače koji bi mu pomogli da sazrije, ali umjesto toga je postao lider s 20 godina i preuzeo odgovornosti koje su bile prevelike. Zbog toga su njegovi nedostaci bili preuveličani, a produktivnost mu je nestala", dodao je čovjek koji je s Interom osvojio tri talijanska i dva europska naslova prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Serena misli drugačije

Sa Suarezom se ipak ne slaže nekadašnji sjajni napadač Intera Aldo Serena.

"Između Matea i Intera nikad nije bilo prave poveznice. Osim toga, mislim da se nije uklapao u taktiku trenera Roberta Mancinija. Zato mi se čini da je njegov odlazak dobra stvar za obje strane", rekao je Serena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo