PLES MILIJUNA / Ludilo može početi: danas je posljednji dan prijelaznog roka!

Image
Foto: AP

Čelnici klubova često u zadnji trenutak posežu za očajničkim potezima kako bi nadopunili ili osvježili momčad pa će tako sigurno biti i danas

31.8.2016.
8:34
AP
VOYO logo

Posljednji dan kolovoza ujedno je i zadnji dan ljetnog prijelaznog roka na nogometnom tržištu. Posljednjih nekoliko mjeseci su klubovi diljem svijeta potrošili milijarde eura na pojačanja, a već tradiocionalno će 'deadline day' biti daleko najuzbudljiviji dan prijelaznog roka.

Čelnici klubova često u zadnji trenutak posežu za očajničkim potezima kako bi nadopunili ili osvježili momčad pa će tako sigurno biti i danas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kada su konkretna imena u pitanju, najveće zvijezde zadnjeg dana mogli bi biti DavidLuiz, James Rodriguez i Jack Wilshere.

Brazilski stoper mogao bi se vratiti u Chelsea, a Antonio Conte bi na Stamford Bridgeu volio vidjeti i Jamesa. Što se Wilsherea tiče, u pitanju je posudba, a za njegove su usluge interes pokazala čak 22 kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I neki Hrvati bi mogli postati velike priče zadnjeg dana prijelaznog roka, a svakako najveći interes velikih klubova izazvao je Marcelo Brozović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo