LUDA ZAVRŠNICA U PRIMERI: / Ovo su klubovi s kojima igraju Real, Barca i Atletico do kraja sezone

Image
Foto: AFP
18.4.2016.
11:15
AFP
VOYO logo

No tri poraza u posljednja tri prvenstvena kola bitno je promijenila izgled tablice pa je Barcelona u potpunosti izgubila prednost nad momčadi od koje je ispala u četvrftinalu Lige prvaka, dok su im se najžešći rivali približili na samo jedan bod.

Još pet kola

Do kraja prvenstva ostalo je još samo pet kola, a u sljedeće tri će vodeće momčadi odigrati već u srijedu. Ono bi se moglo pokazati kao ključno jer Barcelona putuje u La Corunu, dok Atletico čeka teško gostovanje kod Athletic Bilbaa. Real pak na Santiago Bernabeu dočekuje Villarreal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Realov raspored

Do kraja prvenstva čini se da momčad ZinedineaZidanea ima nateži raspored. Osim domaće utakmice s Villarealom čeka ih gostovanje u Vallecanu i Sociedadu, domaća utamica s Valencijom i gostovanje u La Coruni u posljednjem kolu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S druge strane Barcelonu poslije Deportiva čeka domaća utakmica sa Sportingom, gostovanje kod Betisa, dok će u zadnja dva kola igrati na Cam Nou s Espanyolom te s Granadom u gostima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Atleticu pak osim Athletica predstoje susreti s Malagom i Vallecanom doma, Levanteom u gostima te Celtom doma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ukoliko momčadi završe s istim brojem bodova odlučujućima će se pokazati međusobne utakmice gdje Barcelona ima prednost nad obje momčadi dok je Atletico bolji od Reala.

Najbolju formu, inače, u posljednjih pet utakmica pokazao je Real Madrid upisavši isto toliko pobjeda. Atletico je pak u tom periodu upisao jedan poraz, a Barcelona tri uz jedan remi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo