LUDA ZAVRŠNICA: / Union Berlin izborio kvalifikacije u zadnjim minutama; Nevjerojatni Krama zabio u nadoknadi za Hoffenheim

Image
Foto: Foto: Profimedia

Najbolji strijelac Bundeslige je Robert Lewandowski s 41 golom

22.5.2021.
18:07
Foto: Profimedia
VOYO logo

Završena je još jedna sezona u njemačkoj Bundesligi. Bayern je prvak, a u Ligi prvaka će mu se pridružiti RB Leipzig, Borussia Dortmund i Wolfsburg. Plasman u skupine Europa lige izborili su Eintracht Frankfurt i Bayer Leverkusen, a Union Berlin izborio je kvalifikacije u Konferencijsku ligu.

Bilo je neizvjesno jer se nije znalo koji klub odlazi u Konferencijsku ligu. Do 92. minute putnik je bila Borussia Mönchengladbach jer Union na svom terenu nije uspijevao slomiti RB Leipzig.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ispali Schalke i Werder Bremen

Iz Bundeslige su ispali Schalke i Werder Bremen. Köln je pobjedom 1:0 protiv Schalkea izborio 16. mjesto, koje vodi u razigravanje za ostanak s trećom momčadi druge Bundeslige.

Werder, četverostruki prvak Njemačke, od sljedeće sezone sa Schalkeom će se boriti u drugoj ligi. Posljednji put Werder je u drugoj ligi igrao 1981. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Krama zabio u sudačkoj nadoknadi

Napomenimo i kako je hrvatski reprezentativac Andrej Kramarić zabio za pobjedu protiv Herthe u sudačoj nadoknadi. Hertha je povela preko Darida u 43. minuti, da bi Adamyan poravnao u 49. Kada se sve spremalo za posljednji sučev zvižduk, Krama je odlučio riješiti pitanje pobjednika. Bio je to Kramarićev šesti gol u posljednjih pet utakmica, a ukupno 20. ovosezonski gol čime je podebljao rekord najboljeg strijelca Hoffenheima u jednoj sezoni.

Najbolji strijelac Bundeslige je Robert Lewandowski s 41 golom. Drugi je Andre Silva s 28 iz Eintracht Frankfurta, a treći Erling Haland iz Borussije Dortmund koji je zabio 27 golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo