LUDA UTAKMICA NA RUJEVICI: / Rijeka i Istra odigrali najuzbudljiviji dvoboj dosadašnjeg tijeka HNL sezone

Image
Foto: PIXSELL

Rijeka i Istra 1961 odigrali su najuzbudljiviju utakmicu dosadašnjeg dijela sezone

26.8.2018.
22:49
PIXSELL
VOYO logo

Šest golova, velika trka, upornost i trud dominirali su u ovoj utakmici. Nije samo Istra oduševila, imala dva puta vodstvo, a onda Rijeka uzvratila, povela i na kraju - pala!

Rijeka i Istra 1961 su odigrale sjajan "derbi Istre i Kvarnera". Gosti su vodili 1-0 i 2-1, domaćin je potom okrenuo rezultat i poveo 3-2, no Istra je uspjela iščupati bod...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

INTER – HAJDUK 2-2: Kriza

Povela Istra

Utakmica nije ni krenula, a oba su vratara vadila loptu iz svojih mreža. Prvo je Istra u trećoj minuti preko Miereza , nakon kornera zabila za 1-0.

Heber izjednačio

Nije dugo prošlo, došao je odgovor Rijeke vrlo brzo. Opasni ofenzivni nogometaš Rijeke Gorgon prošao je po lijevoj strani i ubacio loptu u sredinu, a na pravom se mjestu našao Heber.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gosti iz Pule odmah uzvratili na pogodak

Deset minuta poslije, ponovno smo vidjeli gol. U 17. minuti, Istra je ponovno povela i to preko istog igrača, Miereza , koji je uzeo loptu Punčecu i svladao nemoćnog Slugu.

Image
Foto: PIXSELL

26.08.2018., Rijeka - Hrvatski Telekom Prva liga, 5. kolo, HNK Rijeka - NK Istra 1961.

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Brazilsko - argentinski dvoboj na terenu između Hebera i Miereza se nastavio i u 30. minuti, kada je i Brazilac nakon sjajne solo akcije zabio svoj drugi gol na utakmici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom dijelu Istra bolje zaigrala

U drugom poluvremenu, Istra je zaigrala bolje, što je razveselilo trenera Istre Marqueza, koji je u razgovoru za Arena Sport nakon utakmice kazao da je zadovoljan tim razdobljem.

U 64. minuti, Istra je imala priliku. Rodriguez je nakon kornera bio najviši u šesnaestercu, a loptu je s gol-linije izbio Raspopović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obeng za 3-3

Rijeka je u 79. došla do vodstva i prvog mjesta. Ponovno je strijelac bio Brazilac Heber. No, veselje je bilo kratkog vjeka...

Istra je do zasluženog izjednačenja došla u 81. minuti susreta, nakon malonogometne akcije koju je golom okrunio Obeng. Posljednju priliku na utakmici imao je Gorgon u 90. minuti, no njegov je udarac s ruba kaznenog prostora otišao preko gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


5. kolo prve hrvatske nogometne lige

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inter - Hajduk 2-2 Rijeka - Istra 1961 3-3

U subotu: Dinamo - Lokomotiva 1-0 Gorica - Rudeš 2-0

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U petak: Osijek - Slaven B. 1-1


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo