LUDA PRIČA DEČKA KOJI JE PREKINUO UTAKMICU BARCELONE: / Objasnio kako je upao na teren - 'Planirao sam to još prije korone'

Image
Foto: Profimedia

Nakon utakmice mladi je navijač objasnio kako mu je taj suludi pothvat uspio i zašto je uopće upadao na teren

14.6.2020.
10:12
Profimedia
VOYO logo

U posljednjoj utakmici subotnjeg programa 28. kola španjolskog nogometnog prvenstva vodeća Barcelona je sa 4-0 u gostima dobila Mallorcu, koja se bori za opstanak.

Utakmicu je također obilježio i pomalo bizaran incident. Naime, susret se igrao pred praznim tribinama zbog mjera borbe protiv pandemije koronavirusa, ali svejedno se jedan navijač uspio ušuljati na stadion i štoviše još je i uletio na teren.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

A pitch invader (C) is removed from the pitch during the Spanish League football match between RCD Mallorca and FC Barcelona at the Visit Mallorca stadium (Son Moix stadium) in Palma de Mallorca on June 13, 2020.,Image: 531251731, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Kako je upao na teren?

Upao je na travnjak usred utakmice odjeven u argentinski dres Lionela Messija. Igrači su se dosta neugodno iznenadili, ali situaciju su brzo riješili zaštitari koji su izveli, tada već uplakanog, navijača van.

Nakon utakmice mladi je navijač objasnio kako mu je taj suludi pothvat uspio i zašto je uopće upadao na teren.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo sam planirao i prije koronavirusa. Messi je moj idol i sanjao sam o tome da ga upoznam i da imam fotografiju za uspomenu. Preskočio sam ogradu visoku dva metra, došao sam na tribine i zatim sam utrčao u teren. Prvo sam uočio Jordija Albu i fotografirao sam se s njim, a zatim sam otišao do Messija, ali on se nije htio fotografirati", kazao je razočarani mladić za španjolske medije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo