LOVRENOVA POGREŠKA POD POVEĆALOM: / Klopp brani svog hrvatskog stopera, engleska legenda u njega upire prst krivnje

Image
Foto: AFP

Nogometaši Liverpoola svladali su Romu 5-2

25.4.2018.
8:06
AFP
VOYO logo

Lijepu prednost na uzvratnu utakmicu polufinala Lige prvaka ponijet će sa sobom u Rim nogometaši Liverpoola nakon što su u prvom ogledu dvoboja svladali Romu 5-2. Pobjeda je mogla biti i izraženija, imali su igrači engleske momčadi prednost od pet golova razlike, no u konačnici, kaže njihov menadžer Jürgen Klopp, u uzvratu bi morali jednako naporno raditi.

Briljantnu partiju Mohameda Salaha i većine Liverpoolove momčadi zasjenio je tako udarac Edina Džeke koji je poentirao nakon što je lopta preskočila Dejana Lovrena, te precizno izveden jedanaesterac Diega Perotte. Rimljani nisu bez izgleda, tri gola manjka nadoknadili su i u uzvratu protiv Barcelone izbacivši vodeću španjolsku momčad iz natjecanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
KLOPPOV STROJ UNIŠTAVAO ROMU DO 80. MINUTE PA STAO: /

Liverpool zabio pet golova u strašnoj utakmici Salaha, Talijani vratili nadu

Image
KLOPPOV STROJ UNIŠTAVAO ROMU DO 80. MINUTE PA STAO: /

Liverpool zabio pet golova u strašnoj utakmici Salaha, Talijani vratili nadu

Lovren je bio sjajan

"Imamo posla u Rimu, ali nema problema. Imali bismo ga i da smo pobijedili 5-0, Romini nogometaši dali bi sve od sebe da nam pokušaju uzvratiti", kazao je nakon utakmice Klopp okrenuvši se reakciji Dejana Lovrena zbog koje je hrvatski nogometaš od navijači ponovno dobio kritike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njemački stručnjak ne slaže se s njima.

"Dečki su odigrali briljantan veći dio susreta, čak i u minutama u kojima smo primili golove. Dejan je bio vrhunski, a tu je loptu krivo procijenio što i ne bi bio problem da je bek na pravoj poziciji. Trentovo dodavanje bilo je svjetsko. Napravili smo jednu pogrešku, jednu je napravio sudac i iz toga su proizašla dva gola. Ne radi se o branjenju ili kritikama. Mats Hummels je radio i veće pogreške, a on je stoper svjetske klase."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lampard ga izdvojio

Drugačiji kut gledanja na Lovrenovu pogrešku ponudio jeFrank Lampard, umirovljena legenda Chelseaja i engleske reprezentacije, danas komentator.

"Loše je odigrao obranu. Mislim da je shvatio da je u problemu, samo je to shvatio prekasno. Trebao je ranije potrčati prema natrag, a ne trčati unatraške. Mogao je otežati posao napadaču, ali i treba reći da je dodavanje bilo sjajno. Takav se nogomet igra u ovoj fazi Lige prvaka, jedna pogreška mijenja utakmicu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo