LOVREN VIŠE NIJE NAJVEĆI TRAGIČAR NA OTOKU: / Pogledajte katastrofalnu pogrešku zbog koje stopera Arsenala tjeraju iz kluba

Image
Foto: Screenshot

Od svog dolaska na Emirates nije omiljen među navijačima, a jučer je vjerojatno postao najomraženiji od svih Topnika

27.3.2019.
8:35
Screenshot
VOYO logo

Arsenal je jučer odigrao prijateljsku utakmicu u Dubaiju protiv ekipe Al Nasr-a i stigao do pobjede od 3:2. Bio je to dio priprema engleskog kluba koji je na ovaj način odlučio iskoristiti reprezentativnu pauzu.

Mesut Ozil oduševio je navijače Arsenala u jučerašnjoj utakmici svojom sjajnom asistencijom za drugi gol, ali drugi igrač Topnika se jučer našao na udaru navijača nakon katastrofalne greške koja je dovela do vodstva Al Nasr-a od 1:0 u 14. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Katastrofalna reakcija

Naime, Shkodran Mustafi je u pokušaju da blokira udarac Fernandesa komično pao na leđa i mogao je samo promatrati kako igrač Al Nasr-a postiže gol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Screenshot

"Ostavite Mustafija tamo. Bacite mu putovnicu.", napisao je jedan od navijača Arsenala u komentarima ispod jednog od tekstova u medijima, a nizali su se i drugi: "Čak i protiv neke ekipe iz Dubaija Mustafi je katastrofalan."

"Mustafi mora biti prodan ovog ljeta.", zaključio je jedan, a drugi dodao: "Prošlo je 15 minuta, a Al-Nasr vodi 0:1. Mustafi je već šest puta reagirao loše. Izbaci tog tipa iz mog kluba."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo