LOVREN SPREMAN ZA IZAZOV ŽIVOTA: / Samouvjereni hrvatski stoper poslao poruku najopasnijem igraču Kraljevskog kluba

Image
Foto: AFP

Real Madrid je blagi favorit u finalu, ali i Liverpool ima svoje adute

21.5.2018.
19:35
AFP
VOYO logo

Nogometaši Liverpoola u svojim glavama imaju samo jedan cilj. Krenuli su s opsežnim i temeljitim pripremama za veliko subotnje finale Lige prvaka koje je na rasporedu u subotu, 26. svibnja, u Kijevu. Protivnik Redsima bit će Real Madrid koji je u svojem trećem uzastopnom finalu najelitnijeg europskog klupskog natjecanja.

LOVREN POSLAO PORUKU MODRIĆU I KOVAČIĆU PRED VELIKO FINALE: Branič otkrio zašto će Hrvatska navijati za njega

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Liga prvaka je ostvarenje sna svakog nogometaša. Oduvijek sam sanjao da igarm finale i podignem trofej. Moramo biti ponosni jer smo napravili ogroman posao. Nadam se da ćemo moći reći obiteljima u budućnosti da smo osvojili pehar. Nemamo što izgubiti, dat ćemo sve od sebe", rekao je hrvatski stoper Dejan Lovren.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

S druge strane terena stajat će mu kolege iz reprezentacije - Luka Modrić i Mateo Kovačić. "Rekao sam im da želim igrati protiv njih u finalu. Oni su naviknuti na finala, a što se nas tiče to će biti jedno novo iskustvo", proučuje Lovren kojeg čeka okršaj s Cristianom Ronaldom, ali smatra da je njegov suigrač trenutačno najbolji na svijetu.

"Mo (Salah) je trenutačno najbolji na svijetu. Kad pogledate Messija i Ronalda, shvatite da mu je to mjesto. Zaustavit ćemo Ronalda zajedno. U jednom dijelu tu utakmice bit ćemo jedan na jedan, ali to je izazov na koji sam spreman", zaključio je Lovren.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo