LOVREN RASPLAMSAO MAŠTU NAVIJAČA: / 'Luka je mali rastom, ali veliki čovjek. A mi možemo nadmašiti broncu Vatrenih'

Image
Foto: AFP

'Sve je sada moguće, pogotovo ako dobro igramo i prati nas malo sreće'

2.7.2018.
14:37
AFP
VOYO logo

Još jedan pogled unatrag na Dansku i dramu pri izvođenju jedanaesteraca bacio je Dejan Lovren u razgovoru objavljenom na službenim internetskim stranicama Hrvatskog nogometnog saveza, potom se okrenuo i onome što donosi nastvak turnira.

Hrvatska je boljim izvođenjem udaraca s bijele točke izborila nastup u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva u drami u Nižnjem Novgorodu. Možda je moglo i bez nje da je Luka Modrić iskoristio penal u 116. minuti, no Kasper Schmeichel bio je u tom trenutku mudriji i sigurniji. Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije svoju je 'pogrešku' kasnije ispravio, a baš to Lovren ističe kao važnu stvar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Image
REZERVIRAJTE GODIŠNJI, OVO JE MOGUĆI PUT HRVATSKE DO ZLATA: /

Ovdje saznajte raspored Vatrenih na putu do sna

Image
REZERVIRAJTE GODIŠNJI, OVO JE MOGUĆI PUT HRVATSKE DO ZLATA: /

Ovdje saznajte raspored Vatrenih na putu do sna

Lukina hrabrost

"Svi moramo imati hrabrost kao što je Luka imao - pucao je kazneni udarac u 116. minuti i onda pokazao karakter pucajući drugi u raspucavanju. Možda je mali rastom, ali je veliki čovjek i jedan od najboljih nogometaša svijeta. Subašić je s razlogom ponajbolji vratar u Francuskoj, zaslužio je ovakav trenutak i ponosan sam na njega. Hrabrost je pokazao i Rakitić sa zadnjim udarcem i uistinu sam sretan zbog svih njih", ističe Lovren i napominje:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zaslužili smo proći. Sve je sada moguće, pogotovo ako dobro igramo i prati nas malo sreće. Nismo protiv Danske igrali posebno kvalitetno, ali ponekad treba pobijediti i u takvim utakmicama. Poštujemo Rusiju, dali su sve od sebe protiv Španjolske. Vidimo da favoriti poput Njemačke i Argentine također ispadaju, a od početka mi se čini da možemo daleko. Još uvijek mi se tako čini, i sada je naše vrijeme."

https://streamable.com/vr8di

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sad je prilika

Pitanje koje zanima sve navijače je može li ova hrvatska reprezentacija nadmašiti broncu Vatrenih sa Svjetskog prvenstva od prije 20 godina.

"Ljudi će se uvijek sjećati Francuske '98, ponosni smo što možemo reći da smo bili treći na svijetu, a uz malo sreće moglo se još i više. Ja sam još uvijek šokiran što nam je Thuram zabio. No, sada je možda prilika da pokažemo svijetu da možemo ostvariti i bolji rezultat, makar bi i polufinale bilo sjajno", poručio je u zaključku stoper hrvatske izabrane vrste.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo