LOVREN PROGOVORIO O TEŠKIM TRENUCIMA: /

'Volio bih da se taj crni oblak iznad mene makne. Nije mi lako'

Image
Foto: PIXSELL
6.11.2017.
15:06
PIXSELL
VOYO logo

Dejan Lovren uistinu nema sreće u posljednje vrijeme. Nakon katastrofalne utakmice protiv Tottenhama, navijači redsa uzeli su ga na zub i konstantno ga kritizirali. Čak je dobivao i prijetnje smrću.

DALIĆ ZA NET.HR O PROBLEMU KOJI GA JE SNAŠAO UOČI SUDBONOSNE UTAKMICE: ‘A već sam imao plan za Grke…’

Novi šok za Lovrena dogodio se prošle srijede navečer za vrijeme utakmice Liverpoola protiv Maribora kada su lopovi prvo provalili u kuću njegovog suigrača . Lovren je u ponedjeljak došao u Zagreb u hotel As na okupljanje reprezentativaca uoči nadolazećih susreta protiv Grčke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
[VIDEO] PROCURILA ŠOKANTNA SNIMKA PROVALE U LOVRENOV DOM: /

Njegova žena istrčala je iz kuće i otjerala lopove

Image
[VIDEO] PROCURILA ŠOKANTNA SNIMKA PROVALE U LOVRENOV DOM: /

Njegova žena istrčala je iz kuće i otjerala lopove

"Pa ja sam ono... Bilo je i boljih dana... Što da kažem... To je sad iza mene, što da sad radim?! Ne mogu promijeniti prošlost, volio bih da se taj neki crni oblak iznad mene makne i da jednostavno krene boljim putem. Ne znam, definitivno nije lako. Sve što mi se događa trenutno je, ono, sad je trenutno tako kako je. Svakoga zanima moja situacija, umjesto da se ljudi zanimaju za nogomet. Ali, to je jednostavno tako. Nadam se da će biti bolje", kazao je Dejan Lovren i osvrnuo se na Grčku:

VATRENI SE OKUPILI U ZAGREBU: Svi nestrpljivo iščekuju nalaze Milana Badelja! Situacija nije dobra

"Jako bitne dvije utakmice. Najvažnije i za nas i za njih. Svi očekujemo pobjedu, naravno. Neće biti lako. Grci kao Grci, igrao sam protiv njih 2011. godine kad smo izgubili u Pireju. Ali mislim da smo svi s vremenom naučili na vlastitim greškama koje smo tad napravili i svi smo puno iskusniji. Vjerujem i dalje čvrsto da se možemo kvalificirati na SP. Imamo nevjerojatno talentirane igrače, samo to trebamo pokazati na terenu. Pozitivan sam", istaknuo je Lovren koji i sam zna da mjesta kiksu više - nema! Sad je "biti ili ne biti", nema mjesta izvlačenju nakon odigrane utakmice...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

[FOTO, VIDEO] PERIŠIĆ I LOVREN IMAJU ISTU PORUKU: ‘Znamo kako igraju Grci i da neće biti lako, ali…’

"Bilo je 'biti ili ne biti' u Ukrajini, pa smo pobijedili. Kiksali smo protiv Finske ali smom opet pokazali da kad je najteže, da onda možemo. Neće biti lako. Sve ovisi o nama. Izbornik će odlučiti tko će igrati, kakvu će formaciju postaviti, ima sigurno i neke svoje zamisli. Ali ja osjećam da smo jaki, da to možemo i to ćemo napraviti. Što se tiče izbornika Dalića, jednostavno čovjek je došao i on zaista vjeruje u nas od samog početka, pozitivac je... Trebao nam je mali poguranac i vjetar u leđa. Trebalo nam je da nam netko objasni ono što smo zaboravili u tom moru negativnosti. Molio bih i vas da svi budemo malo pozitivniji nakon svih ovih stvari ", zaključio je Lovren.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo