LOVREN PROGOVORIO O SVOM LIVERPOOLU KOJEG JE PANDEMIJA ZAUSTAVILA NA PUTU DO NASLOVA: / 'Uvijek smo gladni i ostat ćemo gladni'

Image
Foto: Profimedia

Hrvatski reprezentativac član je engleskog giganta od 2014. godine

19.4.2020.
22:46
Profimedia
VOYO logo

Uvijek smo gladni uspjeha i ostat ćemo gladni. To je ono što nas gura. Želimo pokazati svima za što smo sposobni, kazao je branič Liverpoola i hrvatske reprezentacije Dejan Lovren u razgovoru za klupsku stranicu "Redsa".

Image
FANOVI NE VJERUJU ŠTO JE SALAH NAPRAVIO LOVRENU: /

'To je bilo brutalno. Čovječe on ima obitelj'

Image
FANOVI NE VJERUJU ŠTO JE SALAH NAPRAVIO LOVRENU: /

'To je bilo brutalno. Čovječe on ima obitelj'

Lovren se kao i većina sportaša nalazi u karanteni čekajući mogući nastavak engleskog prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na milimetar do titule

Liverpool devet kola prije kraja ima čak 25 bodova više od drugoplasiranog Manchester Cityja i pitanje prvaka je praktički riješeno. No, nastavak prvenstva i dalje je upitan.

Lovren i njegovi suigrači održavaju razinu kondicije slijedeći pojedinačne programe treninga od kuće i čekaju da se situacija oko korone smiri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Težak je trenutak za sve. Nitko nije na ovo navikao i nitko nije bio spreman," rekao je Lovren.

Image
Foto: Profimedia, David Blunsden / Actionplus

Dejan Lovren

Ostanite doma

"Jedino što možemo učiniti je ostati kod kuće i slušati savjete vlade kako bi još više smanjili probleme. Ostanite kod kuće i ostanite pozitivni, ostanite zdravi jer trebamo čuvati živce. Naravno, doći će trenutak kada će se sve vratiti u normalu. Ostanite pozitivni," poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lovren, koji je sada na Anfieldu gotovo šest godina, bio je svjedokom postupne evolucije pod Jurgenom Kloppom.

"Klopp je svima pokazao da ima sposobnosti i vještine i da zna upravljati ekipom u lošim i u dobrim trenucima. Nismo prestali s radom, to je glavna stvar. Ostali smo gladni. To nam je donio. Uvijek smo gladni i ostat ćemo gladni. To je ono što nas gura. Želimo pokazati svima za što smo sposobni," kazao je dodavši: Važno je napraviti mix između mladih igrača, igrača srednje dobi i iskusnih igrača. Mislim da ga imamo, ovo je sjajna ravnoteža."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ekipa koja zna što radi

Lovren je u dresu "Redsa" upisao 184 nastupa i postigao osam golova. Osvojio je Ligu prvaka (2019), igrao još jedno finale (2018), te finale Europske lige (2016).

"Navikli smo igrati velika finala i velike utakmice i znamo kako se njima upravlja. Čak i kad gubimo, znamo što učiniti. Zbog toga je važno imati ravnotežu u ekipi. Ako idućih godina zadržimo važne igrače i jezgru tima, samo ćemo rasti," naglasio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo