LOVREN ODUŠEVIO FANOVE PORUKOM KOJA DIRA RAVNO U SRCE: / Na njegove riječi reagiralo više od 250 tisuća navijača

Image
Foto: AFP

Hrvatski reprezentativac često je na udaru navijača, ali ovaj put ih je kupio svojim riječima

13.5.2019.
8:00
AFP
VOYO logo

Kakva je to bila sezona, vaša podrška je bila nevjerojatna i cijelom smo svijetu pokazali da smo jedinstven klub. Nažalost, 97 bodova nam nije bilo dovoljno za osvajanje Premiershipa, ali vjerujte mi, ova momčad se nikad ne predaje. Preostalo je još jedno finale, idemo opet Redsi, naprijed.

Tim se riječima hrvatski reprezentativac Dejan Lovren nakon posljednjeg prvenstvenog kola obratio fanovima čije je simpatije osvojio. Više od 250 tisuća njih reagiralo je na njegov post objavljen na Instagramu uz priloženu fotografiju sa svoje dvoje djece.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Imaju priliku za osvojiti trofej

Liverpool je u zadnje kolo ušao s bodom zaostatka za vodećim Manchester Cityjem. Za prvi naslov prvaka nakon 1990. godine bila im je potrebna pobjeda nad Wolwerhamptonom i kiks moćnih trupa Pepa Guardiole u Brightonu. Međutim, to se na kraju nije dogodilo. Redsi su slavili s 2-0, dok je City zabio četiri gola na gostovanju kod Brightona.

Građani su na kraju sezonu okončali s 98 bodova, a Redsi s bodom manje. Utjeha za njih, ali i njihove navijače je što ipak sezonu mogu okončati s trofejom pobijede li Tottenham 1. lipnja u finalu Lige prvaka na Atleticovom Wanda Metropolitano stadionu u Madridu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo