LOVREN OBJAVIO TWEET KOJI JE IZAZVAO GOMILU REAKCIJA: / 'Zašto sam došao baš u Rusiju? Evo zašto...'

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Hrvatski reprezentativac Dejan Lovren propustio je ovaj susret zbog ozljede mišića propustio je utakmicu, ali je sudjelovao u proslavi

3.5.2021.
10:21
Profimedia
VOYO logo

Nogometaši Zenita osvojili su treći uzastopni naslov prvaka Rusije nakon što su u derbiju 28. kola pobijedili izravnog kandidata za naslov moskovski Lokomotiv sa čak 6-1.

Uoči derbija Zenit je imao šest bodova više i Lokomotivu je trebala pobjeda kako bi ostao u igri za prvo mjesto dva kola prije kraja prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
LOVRENU I EKIPI NA PROSLAVU NASLOVA UPAO - DEADPOOL: /

Vatreni uzeo titulu sa Zenitom, a onda im je pehar uzeo 'zločesti dečko'

Image
Image

6534668 02.05.2021 Zenit's Artem Dzyuba, right, and Dejan Lovren are pictured after the awarding ceremony after the Russian Premier-League soccer match between Zenit Saint Petersburg and Lokomotiv Moscow, in Saint Petersburg, Russia.,Image: 609067343, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia

Međutim, umjesto pobjede, Lokomotiv je doživio jedan od najtežih poraza izgubivši sa 1-6 čime je Zenit osigurao treću uzastopnu titulu i sedmu ukupno.

Golove za momčad iz St Peterburga zabili su Artem Dzjuba (19, 51), Sardar Azmoun (39, 45+3-11m, 46) i Malcom (68), dok je za Lokomotiv zabio Kamano (57).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski reprezentativac Dejan Lovren propustio je ovaj susret zbog ozljede mišića propustio je utakmicu, ali je sudjelovao u proslavi i još je nakon svega poslao snažnu poruku svojim navijačima.

"Dobro jutro, prvaci. Čestitam čitavoj momčadi i svim ljudima u klubu. Zbog ovoga sam došao u Zenit, ovo je moj drugi trofej ove sezone. Dragi navijači, hvala vam na podršci tijekom čitave sezone. Putovali ste po čitavoj Rusiji po velikoj hladnoći i bili ste s nama i kad nismo bili dobri. To pokazuje koliko vam je stalo do kluba", napisao je Lovren i na kraju se zahvalio na ruskom. Objavu na Twitteru do sada je lajkalo više od dvije tisuće ljudi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo