LOVREN OBJAVIO SLIKU NEKADAŠNJIH MLADIH VATRENIH; Jedan od njih izazvao je brojne reakcije: / 'Olako smo odustali od njega...'

Image

Tada su za Hrvatsku nastupali redom: Vida, Lovren, Vukušić, Badelj, Jajalo, Jozinović, Ademi, Kelava, Rakitić, Maloča i Perišić

27.4.2021.
10:09
VOYO logo

Hrvatski reprezentativac Dejan Lovren na svoj je Instagram jučer postavio vrlo zanimljivu fotografiju staru gotovo 10 godina. Radi se o sastavu hrvatske U21 reprezentacije u kojoj je i on sam igrao.

Nakon poraza od 2:1 u prvoj utakmici Hrvatska mlada reprezentacija odlučujuću uzvratnu utakmicu dodatnih kvalifikacija za Euro 2011. protiv Španjolske odigrala je u Varaždinu, a tada su za Hrvatsku nastupali redom: Vida, Lovren, Vukušić, Badelj, Jajalo, Jozinović, Ademi, Kelava, Rakitić, Maloča i Perišić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neprežaljeni Ademi

Najintrigantnija je zapravo činjenica da je Arijan Ademi ovdje još uvijek u sastavu Hrvatske. Rođeni Šibenčanin Ademi je igrao za mlađe selekcije Vatrenih, no odlučio je ipak da će seniorsku karijeru posvetiti reprezentaciji Makedonije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne mogu prežaliti što se tako olako odustalo od Ademija", jedan je od komentara na Lovrenovu Instagramu na ovu fotografiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo