LOVREN NAPOKON IMA RAZLOGA ZA OSMIJEH: / Klopp najavio promjene u Liverpoolu i otkrio što to znači za Vatrenog

Image
Foto: AFP

Hrvatski reprezentativac čeka svoju priliku i nada se da će ona doći čim prije

24.8.2019.
10:09
AFP
VOYO logo

Dejan Lovren ove sezone još uvijek nije upisao minutažu. Puno je bilo govora o njegovom transferu, a Roma je posljednji klub koji se spominjao. Prije utakmice europskog Superkupa u Istanbulu JurgenKlopp rekao je da nema pojma što će biti s Vatrenim i hoće li napustiti klub. Liverpool u subotu u 18 sati igra derbi s Arsenalom, a Klopp je dan ranije stao pred novinare.

Poručio je kako nema ništa novo kada je u pitanju Vatreni, ali mu je ovim putem poslao mu je i ohrabrujuću poruku. Liverpool idućeg mjeseca započinje nastupe u Ligi prvaka i Kupu i bit će dovoljno prostora za sve igrače.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mora biti spreman

"Uvijek je isto na početku sezone. Gotovo svi su zdravi i tkao treba biti. U ovom trenutku postoje igrači koji nisu igrali dovoljno poput Shaqirija, Lallane i Lovrena iako su svi u potpunosti spremni To je normalna stvar. I neki drugi igrači također mogu reći da nisu dovoljno igrali", rekao je Klopp i nastavio.

Image
Foto: AFP, LLUIS GENE

"Moramo se pripremiti za dugu sezonu. Na početku pokušavamo uhvatiti ritam i postići stabilnost. To nije trenutak kada puno mijenjate. To će se automatski dogoditi i u idućih nekoliko tjedana morat ću mijenjati stvari i onda će sve biti u redu. Momci znaju što moraju napraviti, moraju biti u što bolje pripremljeni i dobit će priliku. Tako je kako je", poručio je Klopp.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski reprezentativac stigao je u Liverpool prije pet godine. Od tada je u pravilu bio standardni prvotimac, ali ozljede su lani učinile svije i izgubio je mjesto u momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo