LOVREN POSRAMIO GUARDIOLU: / Katalonac imao podcjenjivački plan za Hrvata, ali je krahirao; Sad mu se smije cijeli Otok

Image
Foto: Profimedia

Dejan Lovren odigrao je možda i najbolju utakmicu u dresu Redsa u ovoj sezoni

11.11.2019.
8:36
Profimedia
VOYO logo

Srebrni VatreniDejan Lovren jučer je odigrao odličnu utakmicu za svoj Liverpool u derbiju 12. kola Premiershipa protiv Manchester Cityja. Hrvat se vratio u sastav Liverpoola nakon što je praktički od početka sezone utakmice gledao s klupe. Menadžer Redsa Jürgen Klopp do sada je više vjerovao Matipu i Gomezu koji su se ozlijedili, a Lovren ih je odlično zamijenio i pokazao kako je itekako sposoban odgovoriti na sve zahtjeve trenera, te kao starter odigrati dobro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Image
LIVERPOOL OTPUHAO MANCHESTER CITY S ANFIELDA: /

Klopp održao Guardioli malu školu nogometa

Image
LIVERPOOL OTPUHAO MANCHESTER CITY S ANFIELDA: /

Klopp održao Guardioli malu školu nogometa

Klopp vjeruje Lovrenu

Unatoč brojnim kritikama navijača, kojima je Lovren često izložen zbog svoje igre, njemački stručnjak vjeruje svom obrambenom igraču. Na društvenim mrežama osvanuo je video na kojem se Lovren i Klopp srdačno grle. Nijemac je došao čestitati Lovrenu i zagrlo ga do te mjere da je pokazao koliko ga cijeni.

'Svi mi znamo da je Lovren daleko od savršenog igrača ali...'

U opisu videa koji je na Twitter postavio jedan nogometni pratitelj i navijač Liverpoola, naime, stoji sljedeće:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ništa me ne čini sretnijim nego vidjeti Kloppa kako bodri i cijeni one koji su bili na margini, a koji ipak mogu izaći na travnjak, istupiti kad treba i napraviti svoj posao u obliku dobre utakmice. Svi mi znamo da je Lovren daleko od savršenog igrača, ali on voli naš klub i odlučio je ostati u njemu i pomoći nam. Pogledajte samo kako ga Klopp cijeni", stoji u opisu videa koji zbog prava ne možemo objaviti.

Možda i najbolja Lovrenova utakmica ove sezone

Hrvatski stoper protiv Cityja odigrao je odličnu utakmicu, možda i najbolju ove sezone. Engleski mediji Lovrena su posebno nahvalili, a dobio je sjajnu sedmicu za svoj nastup što je jedna od najvećih ocjena među igračima Redsa. Sedmicu mu je dao Mirror koji je u svojem izvještaju i objašnjenju ocjene istaknuo kako je Lovren napravio nekoliko presudnih izlazaka u blok u obrani za vrijeme susreta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ocjene engleskih medija i objašnjenja njegove igre

Image
Image

Skysports mu je također dao sedmicu i istaknuo kako je Guardiola pripremio momčad tako da napada Lovrena, no on je bio na razini, a španjolskom stručnjaku je propao plan.

Image
Image

"City je u prvom poluvremenu ciljao na Hrvata, ali Lovren je sve izdržao, radio je odlične blokove."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nisu samo nevedeni mediji nahvalili našeg stopera. Isto je napravio i ugledni BBC koji mu je dao također ocjenu sedam, ali oni u svojem ocjenjivanju ne nude i pisani komentar. Nakon utakmice Lovren se oglasio i putem svog Instagram profila i napisao:

"Kakva utakmica, kakva atmosfera. Hvala ti, Anfield, ujedinjeni smo".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Liverpool pobjegao Cityju na čak devet bodova

U derbiju 12. kola engleskog nogometnog prvenstva Liverpool je na Anfieldu pobijedio Manchester City sa 3:1 i pobjegao Građanima na čak devet bodova viška.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U jednom od najiščekivanijih dvoboja sezone, sudaru europskog i engleskog prvaka, Liverpool je pobijedio City načinivši veliki korak prema osvajanju naslova prvaka koji čeka 30 godina.

Redsi upisali šestu pobjedu u posljednjih sedam međusobnih susreta na Anfieldu

Liverpool je ovim rezultatom upisao šestu pobjedu u posljednjih sedam međusobnih susreta na Anfieldu, a nije pobijedio jedino prošle sezone kada je dvoboj završio bez pogodaka. Dodajmo kako su Građani posljednji put pobijedili na Anfieldu u prvenstvu davne 2003. godine (2-1).

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo