LOSE VIJESTI ZA KOVACA / Hrvatska ostala bez jos jednog igraca

Hrvatski reprezentativac Dejan Lovren propustiti ce sljedece dvije utakmice hrvatske reprezentacije s Gibraltarom i Italijom zbog problema s trbusnim zidom.

1.6.2015.
18:11
VOYO logo

Lovren je razgovarao s izbornikom Nikom Kovacom, i zakljuceno je kako je bolje da se pristupi rjesavanju toga problema, zbog kojeg ne moze trenirati maksimalnim naporom, nego da nastupi u spomenutim utakmicama.

Umjesto njega, u reprezentaciju je pozvan igrac Rijeke, 24- godisnji Marko Leskovic. Ovaj branic je ove sezone za Rijeku nastupio u 27 prvenstvenih i 9 europskih utakmica uz jednu asistenciju i jedan europski pogodak. Leskovic je debitirao za reprezentaciju Hrvatske protiv Argentine u studenom prosle godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska igra prijateljsku utakmicu s Gibraltarom (7. lipnja, Varazdin) i eurokvalifikacijski sraz s Italijom 12. lipnja na praznom Poljudu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U kvalifikacijskoj skupini H Hrvatska drzi prvo mjesto s 13 bodova, Italija je druga sa 11, a Norveska treca sa 9 osvojenih bodova. Slijede Bugarska sa 5, Azerbajdzan kojeg vodi nas Robert Prosinecki sa, te Malta s jednim bodom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo