LOPETEGUI ODUSTAO OD KUPOVINE KOVAČIĆEVA NASLJEDNIKA: / Ovaj mladić će preuzeti njegovu ulogu

Image
Foto: AFP, Rob Foldy/Getty Images/AFP

Čini se da su u Madridu, nakon početne panike, ipak pronašli zamjenu za Hrvata kojeg su pustili na posudbu

16.8.2018.
15:16
AFP, Rob Foldy/Getty Images/AFP
VOYO logo

Dugo su se u medijima spominjala imena stranih zvijezda, od Miralema Pjanića i Thiaga Alcantare pa do Sergeja Milinkovića Savića za kojeg su navodno bili spremni iskrcati i preko 100 milijuna eura kako bi osigurali usluge Lazijeve zvijezde, ali sada je dilema riješena.

Real je posegnuo u unutarnje rezerve i odlučio Kovačića nadomjestiti nogometašima koje već imaju u klubu pa će tako Dani Ceballos i Federico Valverde biti ti koji će u minutaži profitirati od odlaska hrvatskoj veznjaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pojačanja pronašli u klubu

"Morat ćemo pronaći rješenje i igrača na istoj razini kao što je Mateo", rekao je trener Reala Madrida, Julien Lopetegui za vrijeme priprema u Americi kada još Kovačić nije službeno napustio Real i otišao u Chelsea u posudbu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Real neće ludovati i neće dovoditi pojačanja. Odlazak Kovačića otvara veću minutažu i daje više prilike Ceballosu, a i Valverde bi trebao popuniti prazninu nastalu njegovim odlaskom", piše španjolski As, a takvi napisi došli su kao razočaranje za navijače Reala koji su očekivali zvijezde.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo