LOPETEGUI BI USKORO MOGAO POSTATI BIVŠI: / Talijani tvrde da već znaju ime čovjeka koji bi trebao postati novi trener Reala

Image
Foto: AFP

Luka Modrić i društvo mogli bi uskoro dobiti novog trenera

18.10.2018.
9:20
AFP
VOYO logo

Julenu Lopeteguiju se već neko vrijeme ozbiljno trese stolica u Madridu, a uskoro bi se moglo dogoditi da Florentino Perez izgubi strpljenje i udijeli mu otkaz. Talijanski mediji već imaju odgovor i na pitanje tko bi trebao biti njegov nasljednik.

Sport Italia i Corriere dello Sport tvrde kako su direktori Reala u ponedjeljak kontaktirali talijanskog stručnjaka Antonija Contea kako bi preuzeo klupu u slučaju da dođe do smjene trenutnog trenera. Real je zadnje četiri utakmice bez zabijenog pogotoka, a pritom je upisao remi i tri poraza, pa se Julen Lopetegui nalazi pred otkazom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vodi spor protiv Chelseaja

Galacticosi su još u lipnju pokušali dovesti Contea nakon što je Zinedine Zidane podnio ostavku, ali on je u tom trenutku bio siguran na klupi Chelseaja i nije razmišljao o odlasku. Međutim, od onda je prošlo dovoljno vremena da izgubi Abramovičevo povjerenje i sada već neko vrijeme provede bez posla.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upravo zbog toga i pravne bitke s Chelseajem koja je još uvijek u tijeku Conte je itekako spreman uskočiti na Lopeteguijevu poziciju. Conte, velika igračka legenda Juventusa, u trenerskoj karijeri vodio je Chelsea, Italiju, Juventus, Sienu, Atalantu, Bari i Arezzo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo