Novi trener, iste navike / Lokomotiva nije izdržala s igračem manje: Šibenik stigao do još jedne podjele bodova

Image

Sedmi Šibenik sada ima 12 bodova, dva više od osme Lokomotive. Ispod njih na ljestvici su samo Gorica i Rijeka sa po šest bodova

7.10.2022.
20:12
VOYO logo

U prvoj utakmici 12. kola HNL-a Lokomotiva i Šibenik su na stadionu u Kranjčevićevoj ulici igrali 1-1 (0-0). Domaće je u vodstvo doveo Indrit Tuci (68), a na konačnih 1-1 poravnao je Patrick Salomon (90+1).

Do prvednosti je Lokomotiva stigla nakon kardinalne pogreške gostujućeg stopera Perića koji je u 68. minuti bez ikakvog pritiska predao loptu u noge Mariću i to na vlastitoj polovici terena. Lokomotivin veznjak je osvojio nekoliko metara i zatim ijepo proigrao netom ušlog Tucija koji je preciznim udarcem sa 13-14 metara pogodio bliži kut.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: SofaScore

Ipak, Šibenik je u svom 12. nastupu ove sezone stigao i do devetog remija zahvaljujući fanstastičnom udarcu Salomona početkom sudačke nadoknade. Austrijanac u redovima momčadi sa Šubićevca pucao je s više od 25 metara i pogodio pod samu gredu nemoćnog Šubarića.

Sedmi Šibenik sada ima 12 bodova, dva više od osme Lokomotive. Ispod njih na ljestvici su samo Gorica i Rijeka sa po šest bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na vrhu je Dinamo sa 31 bodom, 11 manje uz utakmicu manje ima drugi Hajduk.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo