VIDEO: / Bilić slavi svoju najveću pobjedu u Rusiji

Nogometaši moskovskog Lokomotiva, koje vodi bivši izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Slaven Bilić, pobijedili su kao domaćini gradskog rivala Spartaka s 2:1 u ogledu 7.

3.9.2012.
8:54
VOYO logo

Gosti su poveli već u 6. minuti pogotkom Kombarova. Preokret i pobjedu Bilićevoj momčadi donijeli su N'Doye u 60. minuti i Pavljučenko u 66., a potonji je u igru ušao u drugom poluvremenu. Vratar Dario Krešić i branič Vedran Ćorluka odigrali su za Lokomotiv svih 90 minuta, a u sudačkoj nadoknadi su obojica javno opomenuti. Krešić je dobio žuti karton u četvrtoj minuti dodatnog vremena, a Ćorluka u petoj.

Bilićeva momčad na ljestvici zauzima peto mjesto s 13 bodova, tri manje od vodećeg dvojca, Zenita i Tereka. Dodajmo da je hrvatski reprezentativac Gordon Schildenfeld odigrao svih 90 minuta u domaćem porazu moskovskog Dinama od Kubana iz Krasnodara 2:1. Dinamo je posljednji na ljestvici sa samo tri boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lokomotiv Moskva – Spartak Moskva 2:1 Dinamo Moskva – Kuban 1:2 Krasnodar – CSKA 0:1 Krilja Sovjetov – Anži Mahačkala 1:2 Redolijed: 1. Zenit 16 2. Terek 16 3. CSKA 15 4. Anži 14 5. Lokomotiv Moskva 13 ...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo