ČAČIĆU, SMILUJ SE: / Javio se Lovren i poslao emotivnu poruku! 'Ljubite i svoje neprijatelje i molite se za one koji vas progone'

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Suspendirani hrvatski reprezentativac Dejan Lovren proživljava najteže trenutke svoje karijere, a ujedno i one naljepše.

16.4.2016.
15:10
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Nakon susreta, Dejan Lovren je otvorio dušu i putem društvenim mreža poručio svima "kako je i on samo čovjek" i tako možda poslao skrivenu poruku izborniku Anti Čačiću što je uvjetovao igranjem u prvih 11. Inače ništa od Eura. Junak Liverpoolovih navijača u subotu je preko društvenih mreža poslao zanimljivu poruku mira i ljubavi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Radi se o citatu iz evanđelja po Mateju u kojem Isus svojim sljedbenicima govori "O ljubavi prema neprijatelju":

"Čuli ste da u Mojsijevu zakonu piše: "Ljubi svoje bližnje, a mrzi neprijatelje!'A ja vam kažem: Ljubite i svoje neprijatelje i molite se za one koji vas progone! Tako ćete se ponijeti kao prava djeca svojega nebeskog Oca, koji daje da njegovo Sunce izlazi i nad zlima i nad dobrima te da kiša pada i pravednicima i nepravednicima. Jer ako volite samo one koji vas vole, kakvu nagradu možete očekivati? Ne čine li tako i pokvarenjaci?Ako ste ljubazni samo prema svojoj braći, po čemu se razlikujete od drugih? Tako postupaju i neznabošci."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Je li ovaj citat u biti poruka izborniku Anti Čačiću, možemo samo nagađati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo