'I JA SAM NA KRAJU SAMO ČOVJEK': / Javio se emotivni Dejan Lovren nakon pobjedničkog gola Borussiji

Image
Foto: AFP, KIRILL KUDRYAVTSEV

Dejan Lovren apsolutni je junak sinoćnje velike pobjede Liverpoola nad Borussijom Dortmund u uzvratnoj utakmici četvrtfinala Europske lige. Hrvat je u 91.

15.4.2016.
10:04
AFP, KIRILL KUDRYAVTSEV
VOYO logo

Lovrenu nije bilo lako ovih dana. Nakon što je izborniku Čačiću postavio ultimatum, čini se kako su za njega vrata reprezentacije zatvorena.

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Lovren doživio preporod

Kako bilo, Lovren je pod palicom Jurgena Kloopa doživio preporod u Liverpoolu i konačno zaigrao onako kako se to očekuje od najskupljeg stopera u povijesti kluba. Navijači ga, nakon dugo vremena kritika, konačno dižu u nebesa. A on uživa u tome. Uživa u svojem jučerašnjem pogotku, uživa u lijepim danima na Anfieldu. Ali paralelno s tim proživljava i najteže trenutke svoje reprezentativne karijere.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Trud, zalaganje i vjera... ništa više! Hvala svim ljudima koji su uz mene i kad je najteže neopisivo mi znači vaša podrška. I ja sam samo na kraju čovjek ... YNWA", napisao je na svom Facebook profilu Dejan Lovren nakon sjajne sinoćnje utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nikad nemojte prestati vjerovati. Mi smo Liverpool ", dodao je na engleskom Lovren koji je odmah nakon utakmice kazao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bila je ovo jedna od najboljih utakmica u posljednje dvije, tri godine. Nismo prestali vjerovati da možemo proći i apsolutno smo zaslužili slaviti. Užasno smo krenuli u utakmicu, no pokazali smo karakter".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo