Skandal: Sramotna uvreda mladog Srbina!

Snimka koja je obišla svijet, u kojoj je dojučerašnji trener Fiorentine Delio Rossi nasrnuo šakama na srpskog nogometaša Adema Ljajića, dobila je svoj nastavak.

4.5.2012.
10:23
VOYO logo

Fiorentina je u prvom dijelu gubila od Novare s 2:0, a nezadovoljan igrom Adema Ljajića, strateg Fiorentine povukao ga je s terena već nakon nešto više od pola sata igre. Mladi nogometaš isfrustriran trenerovom odlukom zapljeskao mu je zbog tog poteza i nešto dobacio, a ovaj je nasrnuo na njega kao da mu je uvrijedio obitelj na najgori mogući način. A talijanski mediji govore da je upravo tako i bilo.

"Retardiraniji si od svog sina", navodno je izjavio Ljajić pri izlasku s terena zbog čega je ovaj u potpunosti izgubio kontrolu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Delio Rossi ima troje djece, a jedan od njih ima 'Downov sindrom', ističu Talijani.

"U 28 godina moj otac nije nikada digao ruku na mene. Kad sam vidio njegovu reakciju znao sam da se dogodilo nešto strašno", rekao je sin dojučerašnjeg trenera Fiorentine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da stvar bude gora, navijači su u prvi tren stali na stranu srpskog nogometaša, te trenera s tribina počastili povicima - 'cigane, cigane'! No, ni tu nije bio kraj, Rossi je odmah nakon utakmice smijenjen jer je po riječima predsjednika grubo prekršio klupski kodeks.

Ova će priča definitivno još neko vrijeme biti tema talijanskih medija, a njen nastavak možemo očekivati uskoro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo