LIVERPOOL MOŽE OSTATI BEZ PRVOG NASLOVA NAKON 30 GODINA? / Englezi objavili što bi se trebalo dogoditi da do toga dođe

Image
Foto: Profimedia

Nitko ne zna kada će se prestati opasnost nastala pandemijom koronavirusom

13.3.2020.
15:46
Profimedia
VOYO logo

Zbog odluke vodstva Premier lige o suspenziji natjecanja do 3. travnja Liverpool je ostao bez mogućnosti da postane prvi tamošnji klub koji je osigurao naslov prije četvrtog mjeseca. U tom ih je sada priječio koronavirus. Među dio navijača uvukao se strah da ne ostanu bez prvog naslova prvaka nakon 30 godina. Teoretski je to moguće kada bi ako bi bila donesena odluka o poništavanju sezone.

Daily Mail navodi da bi do toga moglo doći ako bi predstavnici 14 od 20 klubova diglo ruku za takav scenarij. Ali, nitko ne vjeruje da će do toga doći. Izgledniji je scenarij o produženju sezone na lipanj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dok god smo sigurni da će se sezona završiti i da ćemo osvojiti naslov bit ću sretan. Osobno ne vjerujem da će se Euro održati tako da vjerujem da će se sezona odigrati do kraja", rekao je Liverpoolov navijač George za As.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener JurgenKlopp obratio se navijačima pismom nakon što je donesena odluka o suspenziji prvenstva.

"Podržavamo takvu odluku. Igrači s kojima se natječemo su zaraženi. Virus ne štedi nikoga pa ni nogometaše. Našim rivalima i svima ostalima koji su zažareni i koji će se zaraziti poručujemo da su naše misli s vama", napisao je Klopp te je istaknuo da je zdravlja ljudi na prvom mjestu i da je sve ostalo u ovom trenutku nebitno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo