Sramotan ispad odbačenog Vatrenog: 'Dođite u Hrvatsku talijanski gadovi!'

Hrvatski nogometaš Marko Livaja upao je u nove probleme nakon još jedne očajne izvedbe u dresu talijanskog prvoligaša Atalante, koja je u subotu poražena od Verone rezultatom 2:1.

20.4.2014.
13:05
VOYO logo

Livaja je zamijenjen s travnjaka u 52. minuti utakmice, a pri izlasku su ga domaći navijači nagradili gromoglasnim zvižducima i uvredama. "Rat" hrvatskog nogometaša i navijača Bergama nastavljen je i na društvenoj mreži Facebook.

"Dođite sa mnom u Hrvatsku, talijanski gadovi", napisao je na svom Facebook-profilu hrvatski napadač, nakon što mu je nekolicina navijača poručila da se vrati u Hrvatsku i poželjela da više nikada ne navuče na sebe dres njihova voljena kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon toga što je Livaja napisao uslijedila je gomila komentara, a jedan od njih je glasio:

"Ti si fenomen i možda ćeš imati sjajnu karijeri, ali zapamti da javnost ima pravo zviždati svakome pa i tebi. Navijači Bergama zaslužuju poštovanje od svih igrača pa tako i tebe. A sada se gubi iz momčadi, jer se nadamo da više nikada nećeš braniti boje našeg kluba", napisao je jedan od navijača, na što je Livaja odgovorio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/vL9FP_KdW1o

"Vaše nade su sranje i ne znače ništa"!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što će biti sa strijelcem dva pogotka u 20 nastupa ove sezone, nakon novog ispada tek treba vidjeti, ali nekoliko sati kasnije Livaja se primirio i ponovno se obratio putem Facebooka, ali ovaj put s isprikom.

''Pišem ovih nekoliko redaka da bih se ispričao svima koji se osjećaju uvrijeđeni, ali izgubio sam glavu zbog uvreda na račun moje majke. Nekoliko rasista me je nazvalo i ciganom, a još su ozbiljnijim uvredama ciljali moju nacionalnost. Nadam se da neću ponovno reagirati na ovakav način, ali nadam se i da ću biti kritiziran samo za ono što pokazujem na terenu. Koristim ovu priliku da svima zaželim sretan Uskrs'', poručio je Livaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo